Persbericht

5 augustus, 2008

Johan Machielse treedt in dienst bij Avanade Nederland als Senior Consultant

Avanade, een internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen, heeft per 1 juli 2008 Johan Machielse aangesteld als Senior Consultant. In deze functie adviseert en ondersteunt hij klanten bij het ontwikkelen van maatwerkapplicaties gebaseerd op Microsoft Enterprise-producten.

Voordat Johan Machielse in dienst trad bij Avanade, werkte hij als Software Engineer bij Ordina Microsoft Solutions. Hier ontwikkelde hij diverse interne applicaties waarbij gebruik werd gemaakt van de nieuwste Microsoft-technologieën voor klanten als De Lage Landen en de Rabobank. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam bij Ordina Technical Automation, waar hij voornamelijk gedetacheerd heeft gezeten bij Philips Lighting op de R&D-afdeling. Hier heeft Machielse machine vision-systemen ontwikkeld ter verbetering van productieprocessen in de verschillende glasfabrieken van Philips.

Na acht jaar bij Ordina werkzaam te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe uitdaging , zegt Johan Machielse. Vooral de professionaliteit en passie die het bedrijf uitstraalt trokken mijn aandacht, net als de brede kennis van Microsoft-technologieën. Ik zie het als een uitdaging om expert te worden op het gebied van Microsoft-technologieën als .NET, SQL Server, SharePoint, Business Intelligence en BizTalk.

(185 woorden)