Professio|bcc verandert van naam én werkwijze


GRONINGEN, 20080805 -- Vanaf 1 augustus 2008 gaat Professio|bcc, een product van Professio.nl, verder onder de naam BudgetMailer. Daarmee onderstreept het bedrijf nog eens waar het voor staat: verzending van e-mail nieuwsbrieven tegen het laagste tarief van Nederland. Voor een vast bedrag van ¤ 9,95 per maand kunnen klanten met BudgetMailer vanaf nu onbeperkt hun e-mail nieuwsbrieven opmaken en versturen.

Zeer voordelig nieuwsbrieven versturen
Jan Steven Diertens, eigenaar van Professio.nl: "Onder de oude productnaam Professio|bcc waren we al één van de voordeligste. Wij boden een staffelsysteem voor het verzenden van nieuwsbrieven aan dat enigszins vergelijkbaar was met dat van andere aanbieders. Met de nieuwe naam BudgetMailer veranderen we deze manier van werken. Klanten kunnen nu een jaarabonnement afsluiten voor ¤ 9,95 per maand en daarmee zo veel en zo vaak nieuwsbrieven versturen als zij willen. Zeker voor bedrijven die vaker of in hogere oplagen nieuwsbrieven versturen, zijn we daarmee veruit de voordeligste van Nederland. Bedrijven met incidentele nieuwsbrieven of kleine oplagen kunnen nog steeds zonder abonnement 1.000 nieuwsbrieven voor ¤ 20 versturen."

Gratis proberen
De website www.budgetmailer.nl biedt de mogelijkheid zowel nieuwsbrieven op te maken als te verzenden. De opmaakmodule vereist geen speciale kennis, iedereen kan er direct mee werken. Dat maakt het systeem interessant voor zowel reclamebureaus als bedrijven in het MKB die zelf hun reclame verzorgen. Wie het systeem vrijblijvend wil uitproberen, kan zich aanmelden op www.budgetmailer.nl om vervolgens gratis 100 nieuwsbrieven te versturen.





Ingezonden persbericht