Gilbert Schenkhuizen aangesteld als sales specialist bij Kender Thijss


VEENENDAAL, 20080805 -- Kender Thijssen heeft Gilbert Schenkhuizen (44) aangesteld als sales specialist op het gebied van servers en virtualisatie. Hij adviseert, met het oog op de toekomst, nieuwe en bestaande klanten over de inrichting van hun ICT-infrastructuur. Gilbert is geïnteresseerd in continuïteit en heeft aandacht voor milieubewuste toepassingen voor groene ICT.

Gilbert heeft zijn ervaring in sales opgedaan als regiomanager bij Mid Ocean Group, waar hij betrokken was bij het opzetten van een nieuw verkoopkantoor, diverse sales projecten en de introductie van e-commerce. Daarnaast heeft hij in zijn eigen bedrijf veel allround kennis en ervaring opgedaan. Zijn affiniteit voor en interesse in ICT hebben ertoe geleid dat hij zich verder specialiseerde in servers en virtualisatie.

"Bij een professionele organisatie als Kender Thijssen heb ik de mogelijkheid mijn ervaring in de sales te combineren met mijn affiniteit voor ICT. Ik heb mij gespecialiseerd in servers en virtualisatie. Deze kennis en ervaring zet ik in om de professionaliteit en de `know how' van Kender Thijssen goed op de markt te zetten en deze te vertalen naar voordelen voor de klant, zoals professioneel advies voor een gezonde en duurzame ICT-infrastructuur en gegarandeerde bedrijfscontinuïteit."





Ingezonden persbericht