Nederlanders graag op vakantie met Bassie en Adriaan


Stemmen van Bassie en Adriaan meest populaire navigatiestemmen van zomer 2008

DELFT, 20080805 -- Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl biedt bezitters van een navigatiesysteem de mogelijkheid om diverse leuke en bijzondere stemmen te downloaden en te installeren als navigatiestem op hun navigatiesysteem. Op deze manier wijzen bekende Nederlanders gebruikers van een navigatiesysteem de weg. De meest verkochte navigatiestemmen rondom de zomervakantie zijn de stemmen van Bassie en Adriaan.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie van Navigatiestemmen.nl meer dan 60 verschillende stemmen. Zo spraken Marijke Helwegen, Emile Ratelband, Kim Holland, Hans Kazan, Maud Mulder, Ben Cramer, Manon Thomas en vele andere bekende Nederlanders een eigen navigatiestem in om gebruikers van navigatiesystemen te helpen de weg te vinden.

"Rondom de zomervakantie zien we een duidelijke verhoging van het aantal verkochte navigatiestemmen, mensen vinden het leuk om op vakantie met eens een andere navigatiestem." Deze zomer is een duidelijke voorkeur zichtbaar bij de vakantiegangers voor de navigatiestemmen uit de bekende kinderseries Bassie en Adriaan. Navigatiestemmen.nl biedt de mogelijkheid om de stemmen van Clown Bassie, Vlugge Japie, Robin de Robot en De Baron in een stempakket de downloaden. De navigatiestemmen van Bassie en Adriaan zijn voorzien met grappige uitspraken en persoonlijke slogans, waardoor de stemmen de gebruikers niet alleen de juiste weg wijzen.

Sinds de oprichting van Navigatiestemmen.nl ziet het bedrijf een duidelijke toename van het aantal verkochte navigatiestemmen. In navolging van de "ringtone-hype" begin het bedrijf in 2006 met de verkoop van navigatiestemmen, om op deze manier een alternatief te bieden op de standaard stemmen van navigatiesystemen. Inmiddels is het fenomeen navigatiestemmen steeds bekender geworden, waardoor gebruikers van navigatiesystemen steeds vaker een nieuwe navigatiestem aanschaffen of zelfs een eigen persoonlijke navigatiestem inspreken.

Navigatiestemmen.nl blijft de collectie van stemmen van bekende Nederlanders uitbreiden. Na de zomer brengt Navigatiestemmen.nl een nieuwe serie van navigatiestemmen van bekende Nederlanders op de markt.

Website www.navigatiestemmen.nl





Ingezonden persbericht