Careerjet voegt Russische jobzoekmachine toe


De druk bezochte jobzoekmachine Careerjet lanceert nieuwe website voor Rusland

AMSTERDAM, 20080805 -- Careerjet heeft een nieuwe Russische zoekmachine voor jobs ontwikkeld en gelanceerd (www.careerjet.ru). Als grootste wereldwijde jobzoekmachine, biedt Careerjet een internationaal werkzoekersplatform aan.

Intussen anderhalf jaar geleden gelanceerd in Nederland, is Careerjet (www.careerjet.nl) reeds een gevestigde waarde geworden tussen de andere jobwebsites. Careerjet voorziet het groeiende aantal Nederlandse werkzoekers van bijna 300.000 jobaanbiedingen. Careerjet gebruikt technologisch hoogstaande software om het ganse internet af te speuren naar jobaanbiedingen, dit in tegenstelling tot andere websites die zich beperken tot de joblijsten van hun klanten.
Careerjet zoekt naar alle openstaande vacatures bij Nederlandse interimkantoren, kranten, bedrijven en andere jobwebsites. De lijst met vacatures wordt vervolgens weergegeven naar de criteria van de zoekopdracht van de werkzoeker. Deze lijst verwijst de werkzoeker naar de oorspronkelijke jobaanbiedingen, waar men direct voor de job kan solliciteren, zonder hiervoor nogmaals een zoekopdracht te moeten doorlopen.

Vanaf nu kunnen de Russische werkzoekers ook gebruik maken van dezelfde diensten die Careerjet op haar netwerk van nationale jobzoekmachines aanbiedt. Met Careerjet.ru hebben de Russische werkzoekers nu rechtstreeks toegang tot de index van jobaanbiedingen via een eenvoudige zoekopdracht. De interface van de zoekmachine is in het Russisch, net zoals de meeste jobaanbiedingen. Careerjet Rusland vertegenwoordigt nu reeds ruim 1.000.000 jobs, dit aantal zal de komende weken nog verder stijgen.
Over Careerjet

Sinds 2006 heeft de verticale zoekmachine Careerjet de zoektocht naar werk vergemakkelijkt door een wereldwijd portaal op te zetten waar werkzoekers gratis tussen het grootste aantal jobs wereldwijd kunnen zoeken.

Het succes van Careerjet steunt grotendeels op de zelfontwikkelde semantische analyse die het mogelijk maakt een joblijst op te stellen van nagenoeg eender welk type website, in eender welke taal. Het resultaat van deze geavanceerde technologie is een dagelijks vernieuwde index van meer dan 20 miljoen jobs.

Careerjet's internationaal netwerk van jobzoekmachines indexeert de werkgelegenheid in meer dan 50 landen, waar de interface en de joblijsten in de eigen taal voorzien worden.

U vindt de Russische Careerjet op: www.careerjet.ru





Ingezonden persbericht