AutoRai

SEAT en Armin van Buuren lanceren zomercampagne

(8/5/2008)
SEAT en âs werelds beste DJ Armin van Buuren lanceren de komende maanden een aantal opvallende acties. Met de inzet van digitale media als YouTube, Hyves én SEATâs eigen website www.seat.nl kan niemand deze zomer om SEAT en Armin van Buuren heen.

In 2006 sloten SEAT en DJ Armin van Buuren de handen ineen. Sindsdien heeft de samenwerking zich ontwikkeld van sponsoring van zijn club optredens tot een partnership in het concert Armin Only en verschillende acties met Armin van Buuren zelf. Onder het motto âArmin van Buuren â Driven by SEATâ zullen SEAT en Armin deze zomer een aantal zeer speciale initiatieven lanceren om die samenwerking volop tot uiting te brengen.

Het eerste voorbeeld daarvan heeft inmiddels al plaatsgevonden. Op 19 april jl. gaf Armin in de Jaarbeurs in Utrecht voor 17.000 fans het concert Armin Only, gesponsord door SEAT. Van dat concert is een DVD-registratie gemaakt en recent hebben Armin van Buuren en SEAT in het Tuschinsky-theater in Amsterdam tijdens een exclusieve release party samen de DVD Imagine gepresenteerd. Als verrassing kreeg Armin het eerste exemplaar van zijn nieuwe DVD overhandigd door één van zijn illustere voorgangers, Ben Liebrand.

Club Amnesia
Armin van Buuren is deze zomer opnieuw een graag geziene gast op het partyeiland Ibiza, waar hij iedere dinsdagnacht een âsetâ draait in één van de populairste clubs van het eiland, club Amnesia. Verschillende live sets van Armin in club Amnesia zijn binnenkort ook in streaming audio te beluisteren op www.seat.nl. Tijdens deze gelegenheden voegt SEAT als onderdeel van de samenwerking met de DJ de daad bij het woord door de slogan âArmin van Buuren â Driven by SEATâ letterlijk te nemen en Armin in een SEAT over het partyeiland te laten sturen. Daarmee is SEAT letterlijk de motor achter de succesvolle DJ.

Op 8 juli hebben SEAT en Armada, de platenmaatschappij van Armin, in club Amnesia bovendien exclusieve video-opnamen gemaakt. Deze opnamen zullen onder andere worden gebruikt op de website van SEAT, www.seat.nl. De prerelease van de derde single van zijn laatste album, Imagine en de daarbij behorende videoclip vindt al in september plaats via de SEAT website, waar bezoekers die zich daar nu al inschrijven bovendien kans maken op een compleet verzorgde reis naar het afsluitende optreden van Armin van Buuren op Ibiza tijdens Armada@Amnesia.

Hyves & YouTube
Daarnaast zullen SEAT en Armada ook Hyves en YouTube als platform inzetten met het aanbieden van exclusieve content van zowel SEAT als Armin. Zo zal de prerelease van de nieuwe single en clip van Armin bijvoorbeeld nog vóór de officiële lancering via YouTube en Hyves worden vrijgegeven.