Warchild


Xerox sponsort printpapier hoofdkantoor War Child War Child probeert haar kostenpercentage zo laag mogelijk te houden, zodat een groter deel van de inkomsten kunnen worden besteed aan kinderen in de projectlanden. Om de kosten laag te houden, laat War Child zoveel mogelijk producten en diensten sponsoren. Zo ook het printpapier.

Enige tijd geleden had War Child een oproep op haar website geplaatst voor een sponsor die copy paper kon leveren. Op deze oproep werd enthousiast gereageerd door Xerox in de persoon van Marie José Flinsenberg. Xerox zegde toe, om in ieder geval dit jaar, het hoofdkantoor van War Child gesponsord van copy paper te voorzien. Papier dat dagelijks wordt gebruikt voor het aanschrijven van `friends' en andere administratieve werkzaamheden.

Het hoofdkantoor van War Child bedankt Xerox voor haar bijdrage. Dankzij deze bijdrage van Xerox is er per saldo meer geld beschikbaar voor de kinderen in onze projecten. War Child hoopt dan ook nog lang van deze sponsoring te mogen genieten.