Time : 12:13:59
Date : 05 August 2008
Sender Name: FUN BELGIUM N.V.

PERSBERICHT FUN BELGIUM NV: de trends in Back to School

PERSBERICHT
Brugge, 5 augustus 2008
De trends in Back to School

Replay & Sons is de allernieuwste hype in het segment rugtassen en schoudertassen. Afgeleid van de textiellijnen is de nieuwe lijn Replay & Sons absoluut het meest gegeerd bij de jongeren. Naast de nieuwe en hippe lijn rugtassen en schoudertassen lanceert Replay &
Sons ook een volledig nieuwe stationerylijn. De vraag is zo groot dat de voorraad eind juli reeds onder druk komt te staan. Bestaande lijnen zoals Dakine blijven sterk scoren met hun stoere look en dit voor zowel jongens als meisjes.

Superheldin Mega Mindy blijft daarentegen alle harten veroveren van het jonge publiek. Op de speelplaats zal Mega Mindy vanaf september niet meer weg te slaan zijn. Ook bij Mega Mindy is er een typische papierwarenlijn met diverse producten zoals lat, gom, potlood, enz te vinden. De succesnummers van Disney blijven het verder zeer goed doen met als absolute nieuwkomer Wall-E, de sprekende robot die deze zomer hét kassasucces wordt. De andere thema's zoals Princess, Cars, High School Musical en Hannah Montana zijn ook helemaal in.

Voor meer info kan u terecht bij :
Bart Coeman
0475/47.31.43.
bart.coeman@fun.be

In bijlage vindt u foto's van een aantal rugzakken waarover gesproken in dit artikel. Hoge resolutie beelden kunnen opgevraagd worden.

www.fun.be

Met vriendelijke groeten,

Bart Coeman,
0475/47.31.43.
Chairman
Filiep Blontrock, CEO