Stad Brussel


Jaarlijkse aanbesteding daken

De Stad Brussel organiseert een aanbesteding voor dakbedekkingswerken (en andere gelijkwaardige werken), in de gemeentelijke gebouwen van het privaat en openbaar domein van de Stad Brussel, in of buiten de Brusselse agglomeratie, en in de gebouwen van de Politiezone Brussel Hoofdstad/Elsene.

Bijzonder lastenkohier nr 0602/0250/2007

Prijzenborderel

Veiligheids- en gezondheidsplan
Openingsdatum : 12/09/2008

De omslagen om een offerte in te dienen kunnen aangevraagd worden per mail : marnix.geyssens@brucity.be of joseph.deboeck@brucity.be

Opgelet :

* De omslagen moeten minstens 5 kalenderdagen vóór de openingsdatum per mail aangevraagd worden. Het is echter mogelijk om de omslagen zelf te komen afhalen op volgend adres : Stad Brussel, Departement Stedenbouw, Afdeling Bouwkunst, Onthaal 9de verdieping, Anspachlaan, 6, 1000 Brussel.

* Wij vestigen uw aandacht op de voorschriften van het veiligheids- en gezondheidsplan. Dit plan maakt integraal deel uit van het lastenboek en moet absoluut samen met de offerte ingediend worden vergezeld van een kostenberekening voor de uitvoering van dit plan.

Op deze pagina worden PDF bestanden aangeboden. Deze documenten kunt u enkel openen met Adobe Acrobat Reader. Dit programma kan gedownload worden met een klik op het icoon links van deze tekst.