Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Loket Wonen Welzijn Zorg verhuist - persbericht 042, 2008

Het loket Wonen Welzijn Zorg aan de Haydnlaan 2, waar inwoners terecht kunnen voor informatie, ondersteuning en advies op het gebied van wonen, welzijn en zorg, verhuist per 19 augustus naar het gemeentehuis. Het loket wordt gevestigd in balie B van de publieksbalies van het gemeentehuis. De balie is herkenbaar middels een bord met logo van het loket. In verband met de verhuizing is het loket op maandag 18 augustus gesloten.

Vanaf 19 augustus is iedereen van harte welkom bij het loket in het gemeentehuis. De burger kan op één plek terecht voor alle informatie. Medewerkers staan u te woord en helpen u verder bij het aanvragen van voorzieningen, het invullen van formulieren, het verzorgen van aanmeldingen of om de weg te kunnen vinden naar de vele organisaties op het gebied van Wonen Welzijn Zorg. Bij het loket kunt u ook terecht voor het lenen van hulpmiddelen.
Het gemeentehuis is goed te bereiken en heeft genoeg parkeerplaatsen. Tevens blijft de mogelijkheid tot huisbezoek bestaan wanneer u minder valide bent of uw vragen liever niet aan de balie of telefoon stelt.

Openingstijden loket Wonen Welzijn Zorg

De openingstijden van het loket blijven hetzelfde.

Klanten kunnen bij het loket Wonen Welzijn Zorg in het gemeentehuis terecht van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

Vanaf 19 augustus is het nieuwe adres van Loket Wonen Welzijn Zorg:

Gorecht-Oost 157
9603 AE Hoogezand

Telefoon: 0598-350 350 (ongewijzigd)

Website: www.loketwonenwelzijnzorg.nl