Faster Forward Elements gekoppeld met Hypobox

Faster Forward Elements, het online alles-in-één pakket voor de financieel adviseur, is nu ook gekoppeld met het adviespakket Hypobox van Intersoftware. Met deze koppelingen is er een totaaloplossing beschikbaar gekomen voor de financieel adviseur.

Vanuit Elements is het nu mogelijk met 1 druk op de knop de klantgegevens direct door te koppelen naar Hypobox. De daarin gemaakte adviezen worden vervolgens direct teruggeplaatst in Elements. Automatisch worden dan alle leningdelen, verzekeringen e.d. weer aan het dossier van de klant gekoppeld. Dubbele invoer en het dubbel bijhouden van klantgegevens is verleden tijd. De financieel adviseur heeft nu altijd inzage in de meest actuele klantgegevens die op één centrale plaats beschikbaar zijn.

Doordat Faster Forward Elements alle gangbare bedrijfsprocessen integreert in één applicatie en er nu een koppeling is met het adviespakket Hypobox ontstaat voor de financieel adviseur 'de ideale werkwijze'. Dit biedt de financieel adviseur enorme besparingsmogelijkheden en omzetkansen. Links: http://www.fasterforward.nl