Nieuw deze zomer: een Durex condoomabonnement doordebrievenbus

In samenwerking met Durex zorgt Doordebrievenbus voor een gevarieerde en veilige zomer!

Ongetwijfeld voor velen heel herkenbaar.... Vrienden die stoer doen over hun vakantieveroveringen. Een single vriend/vriendin die op vakantie gaat en helemaal de zomer in het hoofd heeft. Of je gaat zelf op vakantie en het zou zomaar eens kunnen dat je je laat meevoeren door zwoele zomernachten... Hoe dan ook, je wilt dat je vrienden of jijzelf voorbereid op reis gaan. Is dat het geval, dan bieden Durex en Doordebrievenbus nu de mogelijkheid om je vrienden of jezelf te verrassen met een condoomabonnement!

Speciaal voor een mooie lange zomer op het strand of in een ver land hebben Durex en Doordebrievenbus het condoomabonnement "Heavy Users" op de markt gebracht. Gedurende 3 weken krijgt de abonnee vier verschillende varianten Durex condooms door de brievenbus: Fetherlite, Pleasuremax, Performa en Sensation condooms voor veilige zomernachten mét plezierige variatie.

Om je vrienden (of misschien wel jezelf) 'gewoon' een fijn weekend te wensen is het ook mogelijk een éénmalige verassing op te sturen: het "Prettig Weekend" pakket. Dit pakket bevat een selectie aan verschillende producten, waaronder plezierverhogende condooms en een fijne massagegel die veilig is te gebruiken in combinatie met Durex condooms. Hiermee kan het weekend zeker niet meer stuk.

De condooms worden verzonden in een luxe, discrete cadeauverpakking en passen door elke brievenbus, zodat ophalen bij het Postkantoor er niet meer bij is. Je kunt via de website www.doordebrievenbus.nl het condoomabonnement "Heavy Users" of het "Prettig Weekend" pakket in een handomdraai bestellen en een lieve of grappige persoonlijke boodschap bijvoegen voor de ontvanger. De prijs van een condoomabonnement voor 3 weken is E 16, 95 incl. inpak- en verzendkosten. De eenmalige verrassing kost E 10,95. De actie loopt zolang de voorraad strekt.