Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van openlijke geweldpleging

Beuningen, 05-08-2008 o De politie in Beuningen is een nader onderzoek gestart naar aanleiding van een openlijke geweldpleging in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 augustus. Die nacht rond 02.45 uur werd er bij de politie melding gemaakt van tumult op de Houtduiflaan. Een jongen zou, mogelijk door een groep, in elkaar geslagen zijn. Meerdere surveillance-eenheden gingen in de omgeving naar de jongen op zoek.

In eerste instantie troffen de agenten hem niet aan, maar even later kwam een melding dat een 17-jarige jongen gewond thuis zat. Ambulancepersoneel verleende hem eerste hulp, maar zijn letsel bleek zodanig dat hij naar een ziekenhuis moest worden overgebracht.

De Beuningenaar doet aangifte van de openlijke geweldpleging. De politie wil in het onderzoek graag in contact komen met getuigen die afgelopen zaterdagnacht iets hebben gezien of gehoord van de mishandeling. Heeft u meer informatie over deze zaak, belt u dan naar team Beuningen op telefoon 0900-8844. Wil je anoniem blijven, dat kan! Geef in dat geval informatie door via M op (0800) 7000. (08)

Laatst gewijzigd 05-08-2008 18:36 | © Regio Gelderland-Zuid |