Avee Recruitment: nieuwe specialist voor ICT-sector


AMSTERDAM, 20080805 -- Begin juli is Avee Recruitment gestart: een gespecialiseerd bureau voor werving en selectie van ICT-personeel, dat kan bogen op een hoop ervaring. Avee Recruitment is namelijk een verzelfstandiging van de activiteiten op het gebied van werving en selectie van ICT-detacheerder Ultimum uit Almere. Door deze historische achtergrond is Avee Recruitment sterk geworteld in de ICT-sector en staat de organisatie dicht bij professional en opdrachtgever.

"We willen nadrukkelijk een succesvolle bemiddelende rol spelen", vertelt Ramon Scheelings van Avee Recruitment. "Voor opdrachtgevers zoeken en vinden we de juiste medewerker, maar andersom geldt hetzelfde: voor professionals die verder willen, zoeken en vinden we de passende volgende stap in hun carrière."
De focus van Avee Recruitment ligt volledig op ICT-personeel. "We zijn gepokt en gemazeld in de ICT. Daardoor kunnen we ons heel goed inleven in de carrière van de professional en in wat opdrachtgevers nodig hebben. We kijken hierbij naar de zogenaamde zachte kant: hoe past iemand in een team. Maar ook de technische kant komt aan bod: welke skills heeft iemand nodig en wat neemt hij daarnaast nog mee waar een opdrachtgever iets aan heeft", aldus Scheelings.
"We streven een plezierige en professionele interactie tussen mensen na. Dat moet de drijfveer zijn in ons werk."

Avee Recruitment maakt deel uit van de Ultimum Group. Binnen de Ultimum Group is Avee Recruitment de organisatie voor het beantwoorden van de vraag naar structurele ICT-functies. Ultimum is gericht op kortlopende vragen naar ICT-capaciteit. Daarnaast levert Ultimum ook consultancy en projectmanagementcapaciteit.