Nieuwe hypotheek-site biedt meer duidelijkheid aan consument


EERSEL, 20080805 -- Hypotheek-Partner introduceert een nieuwe website met veel informatie over hypotheken. Het doel van de nieuwe hypotheek-site is drieledig: de consument gerichte informatie bieden omtrent hypotheken, laten zien hoe hij kosten kan besparen en maandlasten kan beperken en het geven van ondersteuning bij het kiezen van de juiste hypotheekadviseur. De website is te vinden onder: www.mijnhypotheekpartner.nl

Door de berichtgeving over de hypotheekcrisis en de financiële problemen waarin mensen kunnen belanden, is het zinvol om de consument te voorzien van objectieve en goede informatie omtrent hypotheken. Daarmee kan de consument geholpen worden om te voorkomen dat hij zelf in financiële problemen terecht komt.
De website biedt o.a. uitleg over hypotheekvormen, diverse hypotheekweetjes, rekenmodules, hypotheekbegrippen, hypotheeknieuwtjes, e.d.
Tevens wordt een Hypotheekgids aangeboden, die de koper ondersteunt bij het hele proces van woning kopen tot en met het sluiten van een hypotheek. Daarin veel aandacht voor zaken waarop hij moet letten bij het sluiten van een hypotheek en hoe hij op de kosten en maandlasten kan besparen.
De Hypotheekgids wordt gratis online beschikbaar gesteld. De consument kan deze online bekijken of uitprinten en rustig op de bank doorlezen. De Hypotheekgids is te vinden via de homepage van de website en direct via: www.mijnhypotheekpartner.nl/nieuws/hypotheekgids/99/