Ingezonden persbericht


M-Visible PERSBERICHT
Amsterdam, 9 juli 2008

Al 8 Michelin-sterren voor
Zomereditie Nationale Restaurant Week 2008

DiningCity.com, organisator van het grootste culinaire evenement van Nederland: de Nationale Restaurant Week, presenteert de eerste lijst met deelnemende toprestaurants. Tussen 25 en 31 augustus kunnen liefhebbers van culinaire hoogstandjes in heel Nederland voor slechts ¤ 20,00 of ¤ 25,00 genieten van respectievelijk een drie gangenlunch of -diner op topniveau. Maar liefst 212 restauranthouders hebben zich reeds aangemeld voor het evenement en dat aantal stijgt per dag. Momenteel kent de lijst 8 Michelinsterren, zo kunnen gasten terecht bij sterrenrestaurants Ron Blaauw in Ouderkerk a/d Amstel, De Lindehof in Nuenen, Latour in Noordwijk, 't Raethuys in Wateringen, Merlet in Schoorl, Amarone in Rotterdam en De Nederlanden in Vreeland a/d Vecht. Op de website www.restaurantweek.nl staat vanaf heden een actueel overzicht van de deelnemende etablissementen.

Reserveren
Op 6 augustus 2008 kan via de website www.restaurantweek.nl gereserveerd worden voor een plek bij één van de deelnemende toprestaurants. Gasten kunnen zich, alleen online, inschrijven op een drie gangenlunch of -diner voor respectievelijk ¤ 20,00 of ¤ 25,00 euro. De plaatsen en zijn beperkt beschikbaar en op is op!

Nationale Restaurant Week Publieksprijs
Op topniveau voordelig lunchen of dineren tijdens de Restaurant Week is interessant voor zowel de liefhebbers van een etentje buiten de deur, als voor de restauranteigenaars zelf. Gasten kunnen tegen een gunstige prijs kennis maken met culinaire hoogstandjes van, hen wellicht nog onbekende, toprestaurants. Na afloop van de Nationale Restaurant Week beoordelen de fijnproevers de eetgelegenheden. Het best gewaardeerde etablissement is de winnaar van de Nationale Restaurant Week Publieksprijs. Deze prijs is de enige in de Nederlandse culinaire wereld, die door de gasten zelf wordt toegekend.

DiningCity.com
De Nationale Restaurant Week is een initiatief van DiningCity.com, de toonaangevende online restaurantgids. Momenteel is DiningCity.com actief in Nederland en internationaal zijn de steden Antwerpen, Madrid, Geneve, Rome, New York en zelfs Hong Kong vertegenwoordigd. DiningCity.com geeft uitgebreide restaurantinformatie en de bezoeker kan direct online reserveren bij het restaurant van zijn keuze.

Partners van de Nationale Restaurant Week zijn Horeca Nederland, American Express, Delicious, M-Visible en Ferrari (Methodo Classico).

*Enkele Michelinsterrestaurants vragen mogelijk een Michelinstertoeslag van ¤ 10,00



Ingezonden persbericht