Gemeente Alkemade

Expositie Mchitar Aroutiounian in gemeentehuis Alkemade

06-08-2008

Van 5 augustus t/m 31 oktober 2008 exposeert Mchitar Aroutiounian met bijzondere Armeense schilderijen en beeldende kunst in het gemeentehuis.

Mchitar Aroutiounian is in 1956 in Armenië geboren, hij begon met schilderen op 10-jarige leeftijd en studeerde aan de Academie voor Kunst en Beeld in Moskou en St. Petersburg. Sinds oktober 2007 woont hij in Roelofarendsveen waar hij in zijn atelier kleurrijke schilderijen maakt. Als kunstschilder is hij een colorist, d.w.z. dat hij zeer bekwaam is in het aanbrengen van kleureffecten in zijn schilderijen. Daarnaast maakt hij, geïnspireerd door Roelofarendsveen, ook beelden. Hiervan worden er ook enkele in de hal van het gemeentehuis tentoon gesteld.

In het gemeentehuis in Roelofarendsveen kunt u de schilderijen en beelden van Mchitar Aroutiounian komen bewonderen. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op de woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.