Ingezonden persbericht


Media alert

Unieke internationale online TomTom Map Share" campagne Change Spotting live in 16 Europese landen

Change spotting deelnemers kunnen gratis kaarten, een TomTom GO 930 of de hoofdprijs: een trip naar Amsterdam winnen

Amsterdam, 6 augustus 2008 TomTom, toonaangevend aanbieder van navigatieoplossingen, heeft in 16 Europese landen* een unieke internationale online campagne genaamd Change Spotting gelanceerd om het gebruik van TomTom s kaartverbeteringstechnologie Map Share verder te stimuleren.

Sinds de lancering van Map Share één jaar geleden, zijn er vandaag de dag al meer dan drie miljoen unieke kaartcorrecties ge-upload. Deze campagne heeft als doel dit aantal te vergroten.

Prijzen

Iedereen die in het bezit is van een TomTom apparaat én Map Share gebruikt, maakt tot 23 september 2008 wekelijks kans om prijzen te winnen: een nieuwe kaart of een TomTom GO 930. Ook kunnen gebruikers in aanmerking komen voor de hoofdprijs aan het einde van de campagne één gelukkige winnaar zal een luxe weekend voor twee personen naar Amsterdam winnen, de thuisbasis van TomTom.

Hoe werkt het

Iedereen die Map Share gebruikt kan door het uploaden en/of downloaden van Map Share correcties winnen. Alleen juiste correcties komen in aanmerking. Gebruikers hoeven enkel met hun TomTom HOME account op TomTom HOME in te loggen wanneer ze Map Share gebruiken. Winnaars worden wekelijks en op willekeurige momenten getrokken.

Voor meer informatie zie: http://changespotting.tomtom.com


- EINDE -


* Deelnemende landen: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie neem contact op met:

TomTom

Nina Breuning

T: 0031 20 75 74193

GSM: 0031 6 46623162

E-mail: nina.breuning@tomtom.com

Over TomTom

TomTom NV is wereldwijd de grootste leverancier van navigatiediensten. De producten van TomTom zijn ontworpen met een nadruk op innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en toegevoegde waarde. Tot de producten van TomTom behoren alles-in-één navigatiesystemen die het voor klanten mogelijk maken om meteen na het uitpakken te kunnen navigeren; dit zijn de bekroonde TomTom GO familie, de TomTom XL en TomTom ONE reeks en de TomTom RIDER. Daarnaast heeft onafhankelijk onderzoek uitgewezen dat de producten van TomTom een duidelijk positief effect hebben op de rij- en wegveiligheid. TomTom biedt een portfolio van informatie en diensten voor TomTom navigatiesystemen, die gemakkelijk beschikbaar zijn via TomTom HOME. TomTom biedt ook navigatiesoftwareproducten voor PDA s en smartphones; de TomTom NAVIGATOR software. TomTom WORK combineert de meest geavanceerde communicatie en slimste navigatietechnologie met toonaangevende tracking en tracing expertise. De producten van TomTom worden verkocht in meer dan 30 landen via een netwerk van retailers en tevens online. TomTom is opgericht in 1991 in Amsterdam en heeft kantoren in Europa, Noord-Amerika, Azië en Zuid-Afrika. TomTom is genoteerd aan de Euronext, de beurs van Amsterdam in Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.tomtom.com.

----------
This e-mail message contains information which is confidential and may be privileged. It is intended for use by the addressee only. If you are not the intended addressee, we request that you notify the sender immediately and delete or destroy this e-mail message and any attachment(s), without copying, saving, forwarding, disclosing or using its contents in any other way. TomTom N.V., TomTom International BV or any other company belonging to the TomTom group of companies will not be liable for damage relating to the communication by e-mail of data, documents or any other information.