Politie Gelderland-Zuid

Motorrijdster na aanrijding gewond

Nijmegen, 06-08-2008 o Dinsdagmiddag rond 17.15 uur raakte in Tolhuis 12e straat een 21-jarige motorrijdster uit Amsterdam gewond. De vrouw kwam ten val toen zij werd aangereden door een 33-jarige automobilist uit Nijmegen.

De Nijmegenaar reed over de Meijhorst 16e straat vanuit de richting Staddijk. Op het kruispunt, waar hij linksaf wilde slaan, verleende de 33-jarige vermoedelijk geen voorrang aan de motorrijdster. Zij kwam voor hem van links en probeerde nog te remmen, wat echter niet meer lukte. De Amsterdamse ging op en over de motorkap. Een omstander, een verpleegkundige, verleende eerste hulp tot de ambulance er was. Daarna werd de vrouw met letsel aan haar arm overgebracht naar het UMC St Radboud.

Specialisten van VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) kwam naar Tolhuis voor een technisch sporenonderzoek aan de voertuigen en de weg. Novio werd in kennis gesteld dat tijdelijk geen busverkeer door de 12e straat mogelijk was. Rond 19.00 uur was het politieonderzoek afgerond en kon de weg weer voor verkeer worden vrijgegeven. (08)

Laatst gewijzigd 06-08-2008 9:26 | © Regio Gelderland-Zuid |