Weekendbeleggers speelt tijdig in op koersdalingen

06/08/2008 11:54

Weekendbeleggers

Resultaat eerste halfjaar + 6,07%

06 augustus- Weekendbeleggers heeft tijdig ingespeeld op de daling van de beurskoersen. Dat is terug te zien in de resultaten die op een seminar in samenwerking met ABN Amro worden gepresenteerd.

Resultaten van Weekendbeleggers over het 1e halfjaar 2008:


1. Zeer behoudend: 2,32% (90% spaar,10% veilig belegd,hefboom 1)


2. Standaard: 6,07% (90% spaar, 10% veilig belegd, hefboom max. 4)


3. Offensief 44,12% (100% belegd ,veilige hefboom max.4)

(ter vergelijk: de AEX is in deze periode -20% gezakt)

De indicator van Weekendbeleggers signaleerde vanaf augustus 2007 dalende markten. De leden worden vanaf dat moment geadviseerd niet meer in aandelen te beleggen. Daarom worden de resultaten van een aantal strategieën deels bepaald door de spaarrente. Extra rendement wordt gegenereerd met hefboomproducten.

Op 1 september as. organiseert Weekendbeleggers B.V. i.s.m. ABN-AMRO Markets op het hoofdkantoor van ABN-AMRO in Amsterdam een seminar. Op dit seminar worden de werking en strategieën van Turbo's uitgelegd in combinatie met de beleggingsmethode en resultaten van Weekendbeleggers.

Weekendbeleggers B.V. is een internetadviesdienst op basis van kwantitatieve analyse. Bij deze nog vrij onbekende vorm van analyse, berekent de gebruikte indicator (hulpmiddel bij het bepalen van de juiste timing) computergestuurd de aan- en verkoopbeslissingen voor het inspelen bij stijging en daling van fondsen.

Het percentage goed afgegeven adviessignalen door Weekendbeleggers betreft over de periode 1992-2008 ( deels gesimuleerd) 74%. Dit betekent dat over een periode van 22 jaar koershistorie 3 van de 4 adviessignalen juist zijn aangegeven.

De leden van Weekendbeleggers beleggen op middellange termijn in stijgende en dalende markten. Op basis van de vrijdagavond adviessignalen worden orders door de leden zelfstandig in het weekend opgegeven aan de eigen bank om op maandag te worden uitgevoerd. Weekendbeleggers B.V. bewaakt de adviesposities. Alle posities kunnen door leden worden gevolgd via de afgeschermde ledensite. Beleggers kiezen zelf hun eigen gewenste combinatie van aandelen, beleggingsfondsen, indexen, sparen of hefboomproducten als Turbo's of opties. Die keuze is mede afhankelijk van de risicobereidheid van de belegger. Er is keus uit 48 speciaal geselecteerde fondsen.

Belangstellenden voor het seminar kunnen zich gratis inschrijven via de website www.weekendbeleggers.nl





http://www.weekendbeleggers.nl