Ingezonden persbericht


Tele2 op plek 1 in top 5 Internetten.nl 10Mb/s product van Tele2 als beste uit prijsvergelijking

Amsterdam, 6 augustus 2008. Communicatiebedrijf Tele2 staat op de eerste plek in de top 5 van goedkoopste breedbandpakketten van Internetten.nl. Op deze vergelijkingssite, een initiatief van Ben Woldring van Bencom, worden alle verschillende internetproducten op basis van prijs, snelheid en eventuele bijkomende kosten zoals aansluitkosten met elkaar vergeleken. Tele2 ADSL Plus 10 Mb/s staat zowel in de categorie voor 1 Mb/s als in die voor 4 Mb/s op de 1e plaats. Frappant genoeg gaat het 10Mb/s product van Tele2 daarbij de concurrentie aan met de 1Mb/s en 4 Mb/s producten van alle andere aanbieders.

"In de markt voor internetdiensten blijven grote prijsverschillen bestaan, vaak in combinatie met uiteenlopende snelheden," aldus Ben Woldring van Bencom. "Hierdoor betaalt de consument vaak te veel voor een bepaalde snelheid. Internetten.nl helpt de consument bij zijn keuze. Dat Tele2 met haar 10 Mb/s product zelfs in de top 5 prijsvergelijking voor 1 Mb/s de laagste prijs heeft, laat zien dat vergelijken loont."

"Consumenten vinden het vaak moeilijk om de juiste internetdienst te kiezen. Dat verklaart ook het belang van Internetten.nl," aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt. "Onze nummer 1 positie op deze website laat zien dat Tele2 zowel op prijs als snelheid de beste keus biedt."

Kijk voor meer informatie op Internetten.nl


- EINDE -

Contact
Tele2
Remco Meerstra
Corporate Reputation Executive
T: +31 (0) 20 750 1804
E: remco.meerstra@tele2.com

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt consumenten, de zakelijke en de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt spraak-, data- en internet- en tv-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.


---- --