Ingezonden persbericht


Aladdin eSafe ontvangt Premium Checkmark Anti-Spam-certificering van West Coast Labs

IJsselstein, 6 augustus 2008 â¤* Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, heeft voor Aladdin eSafe de Checkmark Premium Level Anti-Spam Certification van West Coast Labs ontvangen. Dit bedrijf presenteerde inmiddels ook zijn eigen rapport met extra aandacht voor de eSafe-features.

In zijn rapport noemt West Coast Labs verschillende positieve en constante prestatie-eigenschappen van Aladdin eSafe, die tijdens uitvoerige testen aan het licht kwamen.


- eSafe Virtual Appliance presteerde uitzonderlijk goed op alle testaspecten gedurende het antispam- en URL-filtering-proces. Daarom heeft West Coast Labs de oplossing bekroond met de Checkmark Premium Level Anti-Spam Certification.


- De oplossing functioneerde over het algemeen buitengewoon goed en behaalde een spamdetectieratio van maar liefst 99 procent.


- Dankzij de uitgebreide instellingen kan een beheerder eSafe Virtual Appliance tot in detail afstemmen op de specifieke wensen.

'Aladdin eSafe beschermt perfect tegen verschillende e-mail- en webaanvallen in uiteenlopende testscenario's, zonder een enkele hapering', zegt Chris Thomas, Operations Director bij West Coast Labs. 'Deze certificering bewijst wederom dat Aladdin eSafe organisaties uitstekende uitgebreide gatewaybeveiliging biedt.'

'In het huidige, snel veranderende zakenleven bedreigt spam niet alleen de productiviteit, maar ook de veiligheid van een bedrijfsnetwerk', zegt Tsion Gonen, vicepresident van de Aladdin eSafe-divisie van Aladdin Knowledge Systems. 'De Checkkmark Premium-certificering is een onafhankelijke erkenning dat eSafe topkwaliteit web- en e-mailbeveiligingsoplossingen biedt. Deze producten beschermen organisaties adequaat tegen continu evoluerende malwarebedreigingen.'

Ook de volgende eSafe-producten hebben eeen Checkmark-certificering: Premium URL Filtering, Anti-Trojan, Anti-Spyware Gateway en Anti-Virus Gateway. Het volledige West Coast Labs eSafe Report is te downloaden via: http://www.aladdin.com/pdf/esafe/Westcoast-SoftScan-3-30.pdf.

Over West Coast Labs
West Coast Labs (WCL) is een onafhankelijke organisatie die zich bezighoudt met het testen van beveiligingsproducten, het controleren van prestaties en de Checkmark Certification van IT-beveiligingsproducten en -diensten. Het bedrijf heeft een wereldwijd klantenbestand met daarin bedrijven die behoren tot de Fortune(TM) - 500/1.000, overheidsinstanties en vooraanstaande technologiebedrijven. WCL biedt een uitgebreid pakket test- en consultancydiensten. Het bedrijf is onderdeel van de Haymarket Media Group. WCL biedt een ongeëvenaarde servicestandaard en staat in contact met inkopers van beveiligingstechnologie en leidinggevendenwereldwijd. Dit sluit perfect aan op de Haymarket-bedrijfsstrategie voor de ontwikkeling van toonaangevende merken in bepaalde marktsectoren.