It suits fashion 2008 beschikbaar


Nieuwe ERP-oplossing voor fashionbedrijven vereenvoudigt beheersing processen

IJSSELSTEIN, 20080806 -- De nieuwste release van de ERP-Fashion oplossing it suits Fashion is vanaf vandaag beschikbaar. it suits Fashion is een flexibele business management oplossing, gebaseerd op de meest recente versie van Microsoft Dynamics NAV en is specifiek toepasbaar gemaakt voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen en accessoires.

Naast de bestaande uitgebreide functionaliteit, is in `it suits Fashion 2008' functionaliteit toegevoegd voor prepacks, inkoopplanning, seizoensorders en kostencalculaties. Hiermee omvat de oplossing vele krachtige en nieuwe mogelijkheden om de complexe toeleverprocessen in de fashionbranche eenvoudiger te beheren.

De oplossing zorgt voor een hogere efficiency van elke medewerker en genereert daardoor meer slagvaardigheid. it suits Fashion onderscheidt zich met name vanwege de hoge mate van herkenbaarheid en inzichtelijkheid, waarbij alle generieke en fashion specifieke bedrijfsprocessen optimaal kunnen worden beheerst.

Integratie
it suits Fashion 2008 integreert volledig met de andere Microsoft-technologieën zoals SharePoint, SQL Server en Outlook, waardoor de ROI hoger zal zijn. De voordelen van deze integratie zijn onder meer betere beveiliging, betrouwbaarheid en schaalbaarheid, verminderde operationele complexiteit, minder IT-beheerinspanningen en een grotere controle op processen.

Branchekennis
it suits Fashion is ontwikkeld door experts in IT voor Fashion. Meer dan 15 jaar ervaring in de fashionbranche zelf en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software voor deze branche heeft hen verregaande kennis op dit gebied verschaft. it suits Fashion is door de inbreng van deze kennis en ervaring een zeer volledige, efficiënte en effectieve oplossing geworden, die fashionbedrijven zeer veel tijd, moeite en geld zal besparen.
it suits Fashion is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels en Duits.

www.itsuitsfashion.nl





Ingezonden persbericht