NCRV

Babyboom Het vervolg

Bevallen Ajax supporters in de laatste uitzending?

Donderdag 7 augustus 2008

21.20 uur, Nederland 1

Diana en Jeroen zijn misschien wel het meest prominente stel uit Babyboom. De fanatieke Ajax supporters probeerden al ruim zes jaar zwanger te worden. Uiteindelijk bleken zij aangewezen op eiceldonatie. Tijdens één van de laatste afleveringen van Babyboom kwam het verlossende telefoontje van het ziekenhuis: Diana was zwanger! Babyboom Het vervolg heeft het stel de afgelopen weken gevolgd tijdens de laatste loodjes. Is in deze aflevering de bevalling van Diana te zien?

In deze laatste aflevering van Babyboom Het vervolg wordt met een surpriseparty de eerste verjaardag van de allereerste Babyboom-baby Connor gevierd. Veel Babyboomers zien voor het eerst elkaars kinderen en kunnen onder genot van verjaardagstaart verhalen en ervaringen uitwisselen. Uiteraard is ook Caroline Tensen van de partij.

Anoeska en Quintus zijn oude Babyboom bekenden. Tijdens de laatste aflevering van de eerste serie maakte het programma rechtstreeks contact met het ziekenhuis waar Anoeska bijna lag te bevallen. Hoe is het met dochter Quincy? Alles wijst erop dat Anouska nu voor de tweede keer, geheel onverwacht, zwanger is, ze is namelijk overtijd. Met Caroline doet ze een test om erachter te komen.