Datum: 7 augustus 2008

Hillegom Aanhoudingen na aantreffen drugs De politie heeft donderdag 7 augustus rond 04.45 uur aan de Arnoudstraat drie mannen en een meisje aangehouden. De mannen, een 25 jarige uit Lisse, een 21 jarige uit de Kaag en een 20 jarige uit Bergeijk en een 15 jarig meisje uit Lisse, zaten in een auto waarin de politie kleine hoeveelheden drugs vond. Agenten controleerden de auto die stond onder het viaduct van de Provincialeweg N207. De politie weet dat op die plaats wel eens meer gebruikt of verhandeld wordt. Er werden wikkels met vermoedelijk cocaïne en speed gevonden evenals enkele XTC-pillen en restjes waarvan de politie nog niet weet om wat voor stof het gaat. Dit wordt onderzocht. De verdachten zitten voor het onderzoek nog vast.

Noordwijkerhout Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 30 jarige automobilist uit Bennebroek. Op de Provincialeweg reed hij met drank op in zijn auto. Na zijn aanhouding volgde een ademanalyse. De uitslag hiervan was 620 ug/l. (limiet 220 ug/l.). Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Voorschoten Woninginbreker aangehouden De politie heeft donderdag 7 augustus rond 02.15 uur een 43 jarige man in zijn woning in Voorschoten aangehouden. Tegen hem zijn verdenkingen dat hij woensdagavond 6 augustus een inbraak pleegde in een woning aan de Leidseweg. Bij die inbraak werden enkele goederen gestolen zoals audio-onderdelen, geluidsboxen en sieraden. De bewoner ontdekte de inbraak bij thuiskomst. Een kort onderzoek leidde naar de verdachte. Hij is voor het onderzoek ingesloten.

Bergambacht Onder invloed met auto te water Een 30 jarige vrouw uit Bergambacht belandde donderdag 7 augustus rond 00.40 uur met haar auto in het water langs de Provincialeweg N210. De vrouw reed eerst enkele verkeersborden in de middenberm van de weg plat, schampte vervolgens een boom en raakte daarna te water. Zij bleef ongedeerd. De auto had zware materiële schade. De vrouw bleek onder invloed van alcohol te zijn. Van haar werd een ademanalyse afgenomen. Die gaf als uitslag 740 ug/l. (limiet 220 ug/l.). De politie heeft dan ook haar rijbewijs ingenomen en maakt verder tegen haar proces-verbaal op.

---------------------------------------- einde berichten --------------------------------------------------------

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --