Persberichten

150ste fitnesscentrum meldt zich voor campagne 30minutenbewegen Enthousiasme voor beweegactie is groot

6 augustus 2008

Vandaag verwelkomde het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) de 150ste deelnemer aan de najaarscampagne Voel je Fit met 30minutenbewegen. NISB-campagneleider Jaap de Graaf feliciteerde telefonisch de heer Dikkeboom, clubmanager van Probody te Lisse. Voor de reden van zijn deelname gaf de heer Dikkeboom aan: De campagne richt zich rechtstreeks op de wat oudere te-weinig-actieve mensen. Voor die groep is het belangrijk dat zij makkelijk toegang krijgen tot een gezonde ontspanning. Ons fitnesscentrum is daar klaar voor. Net als de andere centra zetten wij onze deuren open voor nieuwe sporters en geven wij hen persoonlijke begeleiding, of dit nu individueel is of in groepsverband. Ook vinden wij het belangrijk dat er massaal aandacht voor de campagne komt. Hoe meer centra meedoen, hoe beter.

De campagne Voel je fit met 30minutenbewegen gaat haar derde week in. Een actie om te-weinig-actieve Nederlanders aan te sporen kennis te maken met sporten in het fitnesscentrum en daarbuiten. Het fitnesscentrum biedt alle belangstellenden van de Voel je fit-actie vier weken lang sporten en bewegen, onder professionele begeleiding. Ook krijgt elke deelnemer een StartFitKit, met handige brochures, beweeggadgets en kortingscoupons. Elk fitnesscentrum kan in principe deelnemen, na ondertekening van de overeenkomst met NISB.

Voel je fit maakt deel uit van de vierjarige campagne 30minutenbewegen van NISB. De meeste fitnesscentra en ketens van centra zijn inmiddels in de eindoverweging om wel of niet tot deelname over te gaan. Doelstelling is dat per midden augustus 250 centra deel gaan nemen aan de actie en dat 30.000 mensen zich als nieuw clublid zullen inschrijven naar aanleiding van de campagne.

De website www.30minutenbewegen.nl geeft nu alle informatie voor de fitnesscentra. In het najaar staat de website open voor aanmeldingen van de klanten, de aankomende sporters.