T-Mobile verkoopt 35.000 iPhones3G in eerste maand.

07/08/2008 10:01

T-Mobile


- Eerste verkoopmaand een groot succes.


- Vraag nog veel groter dan verwacht.


- Huidige levertijd tussen twee tot drie weken.

Nog geen maand na de lancering zorgt iPhone3G in Nederland wederom voor een record. Vanaf het moment van introductie heeft T-Mobile maar liefst 35.000 toestellen en een bijbehorend abonnement verkocht. iPhone3G is zowel populair bij consumenten als bij zakelijke gebruikers. De levertijden van het toestel liggen nu tussen de twee tot drie weken.

'De run op iPhone3G was de afgelopen maand in de hele organisatie voelbaar. En eigenlijk is dat nu nog steeds zo. Bij de T-Mobile verkooppunten heerst een continue topdrukte, via de e-shop op t-mobile.nl blijven de bestellingen binnenstromen en bij het call center gaat ongeveer de helft van de vragen over de iPhone. Met levertijden van zo'n twee à drie weken is het toestel goed beschikbaar. Nieuwe leveringen komen met grote regelmaat bij ons binnen. We doen er in ieder geval alles aan om mensen zo snel mogelijk met dit unieke toestel uit te rusten, ' zegt Bart Weijermars, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland.

iPhone verkrijgbaar in combinatie met aantrekkelijke en complete abonnementen

T-Mobile biedt iPhone3G exclusief in Nederland aan in combinatie met drie iPhone prijsplannen. De scherpgeprijsde abonnementen bieden naast bellen en sms'en ook onbeperkt gebruik van supersnel mobiel internet in Nederland. Ook het gebruik van Visual Voicemailin Nederland is inclusief. Met deze combinatie van mogelijkheden kan de gebruiker van iPhone3G alle functionaliteiten van het toestel optimaal benutten. Meer informatie over iPhone3G en de abonnementen is te vinden op www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland had in 2007 een jaaromzet van 1,318 miljard euro. T-Mobile bedient 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 juli 2008). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.

http://www.t-mobile.nl