Ingezonden persbericht


Persbericht

iZio.nl kiest Netivity voor de nieuwe website

Zwolle, 7 augustus 2008 - - Kortgeleden is de website van iZio.nl, de internetverzekeraar die zich wil onderscheiden met de laagste, vaste maandpremie van Nederland, live gegaan. iZio.nl is in januari een samenwerking aangegaan met Netivity. iZio.nl is een nieuwkomer in de verzekeringswereld. Het profileert zich als prijsvechter en werkt voornamelijk online met haar klanten. Daarvoor was iZio op zoek naar een bedrijf dat kon voldoen aan haar wensen met betrekking tot de nieuwe website. Netivity- gespecialiseerd in functioneel ontwerp en technische realisatie van webtoepassingen - zorgde voor het technisch ontwerp, de bouw en hosting van de iZio-website.

Niels Keuker, directeur iZio: In januari besloten wij om de site te laten bouwen. We hebben drie bedrijven uitgenodigd voor een pitch. Tijdens die wedstrijd hebben we met name op twee dingen gelet. Ten eerste: de pragmatiek en flexibiliteit. Ten tweede: de prijs. We staan zelf bekend als prijsvechter. Dus moet het bedrijf dat onze site gaat bouwen daar zelf ook in mee kunnen gaan.

Bij Netivity was het gevoel direct goed! Via een collega werd iZio.nl op Netivity gewezen, die moest zeker worden uitgenodigd voor de pitch. Dat was, blijkt nu, een goede tip!

De tijd om alles af te stemmen was zeer kort. In januari begon onze zoektocht naar een geschikte partner en op 7 mei zijn we al live gegaan met de website, aldus Keuker.

Goede samenwerking

Ondertussen is de site al enkele maanden live.

Vanaf dag één zijn we erg tevreden over de samenwerking met Netivity. Het bedrijf is erg flexibel, we hebben veelvuldig contact en de lijntjes zijn erg kort. Ze kunnen snel schakelen en dat heeft iZio.nl, vooral in het begin, nodig! Er is sprake van een doorlopende samenwerking. Netivity host de website van iZio.nl; er is continu contact tussen beide partijen.

Leerproces

Wat wij nu na de succesvolle introductie van iZio - vooral doen, is het analyseren van cijfers en statistieken. Die cijfers vertalen wij weer naar verbeterpunten. Dat kunnen bijvoorbeeld tekstuele zaken zijn of de functionaliteit van de website. Omdat wij nog nieuw zijn is dit noodzakelijk, het is vooral een leerproces. Het is dan goed als je een partner hebt die jou snel begrijpt en nu nog direct de gegevens en mogelijkheden kan aanpassen, aldus Keuker.

Volgens Dick Hammer, directeur van Netivity, betekende het iZio-project weer een uitdaging voor Netivity. Niet zozeer vanwege onze kennis of kunde, maar vanwege de strakke planning die binnen zo n snel traject moet worden gehanteerd. Het uiteindelijke resultaat mag volgens iZio.nl gezien worden en de website werkt naar verwachting. Dat is wat telt. Het uiteindelijke resultaat is te vinden op: www.izio.nl

Contactgegevens Netivity:

Netivity

Punterweg 10

8042 PB Zwolle

+31 38 580 1000

info@netivity.nl

www.netivity.nl

Over iZio

iZio is een nieuw onderdeel van Delta Lloyd Groep. iZio is een internetverzekeraar die zich onderscheidt met de laagste, vaste maandpremie van Nederland. Naast de prijs staan gemak en positiviteit centraal bij iZio. De samengestelde Basisbundels worden aangeboden door Nationaal Spaarfonds Assurantiebedrijf B.V., handelend onder de naam iZio, gevestigd te Waalwijk aan de Grotestraat 341, Postbus 10 5140 BA Waalwijk (Handelsregister KvK s-Hertogenbosch 18115656). iZio treedt op als gevolmachtigd agent en staat als gevolmachtigd agent in verzekeringen geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Meer informatie over Izio: www.izio.nl

Over Netivity

Netivity Consultancy & Internet Services is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1999 bestaat. We hebben een team van specialisten op verschillende gebieden. Netivity Consultancy & Internet Services biedt betrouwbare en innovatieve Internetoplossingen. Hierin zijn verschillende opties mogelijk, denk bijvoorbeeld aan websites, webshops en digitale nieuwsbrieven.

Wij richten ons op de wensen van onze klanten. Onze oplossingen staan bekend als erg gebruiksvriendelijk. Meer informatie over Netivity Consultancy & Internet Services: www.netivity.nl


---

Voor redactionele informatie:

Influx PR Suzanne Weuring / Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 366 3034, e-mail: netivity@influx-pr.com

Pb0108