Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 7 augustus 2008

LEONTIEN VAN MOORSEL AAN KOP IN TOUR DE GIJS BIJ Q-MUSIC

De afgelopen vier weken hebben diverse BN-ers in ruuddewild.nl het tegen elkaar opgenomen in Tour de Gijs . Vandaag was de eer aan Edwin de Roy van Zuydewijn, maar helaas lukte het hem niet om Leontien van Moorsel te kloppen. Morgen probeert de laatste kandidaat Jochem van Gelder de afgelegde afstand van 2210 meter te verbeteren.

Presentator en DJ Gijs Staverman gaf de deelnemers in de ochtendshow bij Q-music een simpele opdracht: probeer in twee minuten tijd zoveel mogelijk meters af te leggen. Iedere 100 meter leverde 15 euro op voor een door de BN-er te bepalen goed doel. Onder anderen Monique Smit, Valerio, Elize, Jim, John de Wolf, Ireen Wüst, Leontien van Moorsel en Sascha Visser bestegen de fiets in de Q-studio.

Gijs Staverman: Het was een geweldige ervaring! Tijdens het fietsen heb ik alle BN-ers ook nog allemaal dilemma's voorgelegd en zo leer je toch een andere kant kennen. Iedereen werd tijdens het fietsten superfanatiek. Niet alleen om zoveel mogelijk geld voor hun goede doel op te halen, maar ook om niet voor de ander onder te doen. Leontien van Moorsel staat aan kop. Ik ben erg onder de indruk van haar prestatie. Deze vrouw heeft meer kracht in haar benen dan alle deelnemers bij elkaar .

Deze zomer presenteerde Gijs Staverman iedere ochtend ruuddewild.nl. Vanaf aanstaande maandag 11 augustus is Ruud de Wild weer terug van vakantie. Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, via www.q-music.nl en de kabel.

VOOR MEER INFORMATIE EN FOTO S: PERS&PR Q-MUSIC

Ingrid Timmer, ingrid.timmer@q-music.nl, 035-6552678, 06-51765703