Ingezonden persbericht


Wijs & van Oostveen live met SCOPE 3.0.8!

Eindelijk is het zover! Vermogensbeheerder Wijs & van Oostveen en het zusterbedrijf Velthuyse & Mulder zijn sinds 21 juli live met SCOPE!

Geruime tijd geleden stelde vermogensbeheerder Wijs & van Oostveen een programma van eisen op, waarmee zij een leidraad hadden voor nieuw aan te schaffen software, waaronder een CRM systeem. Er volgde een uitvoerig selectietraject, waar SCOPE CRM als beste naar voren kwam. Na een uitgebreide en zorgvuldige voorbereiding, die bestond uit het ontwikkelen van maatwerk en een conversie van ruim 500.000 relaties en 18 miljoen activiteiten, werd de eerste fase bekroond met het in productie nemen van SCOPE. Hiermee is de grootste B2C implementatie van SCOPE marketing technology een feit. Het project is echter nog niet afgerond; in de volgende fasen worden marketingfunctionaliteiten en contractbeheer toegevoegd.

SCOPE wordt door Wijs & van Oostveen ingezet als front-Office systeem en draagt bij aan de volgende processen: marketing- en verkoop, secretariële ondersteuning en het verwerken en administreren van leads. Het verwerken, distribueren en monitoren van de grote hoeveelheden binnenkomende leads, had voor Wijs en van Oostveen de grootste prioriteit. Een goed geadministreerde database is voor Wijs & van Oostveen een must!

Het distribueren van leads is een geautomatiseerd proces, wat volledig in en door SCOPE kan worden uitgevoerd. SCOPE regelt de leadverwerking door de leads kenmerken mee te geven, bijvoorbeeld de portefeuille omvang, waarna de leads automatisch onder de beleggingsadviseurs worden verdeeld. Alle activiteiten, waaronder contactmomenten, worden in SCOPE vastgelegd, waardoor het management de resultaten en voortgang nauwkeurig kan monitoren en - indien nodig - tijdig kan bijsturen.

SCOPE biedt Wijs & van Oostveen tevens secretariële ondersteuning aan. Een klant belt en wordt direct doorverbonden met de desbetreffende adviseur. Er wordt automatisch een activiteit uitgezet, waardoor elke adviseur automatisch een persoonlijke workflow creëert.

Woordvoerder Ron van Doorn van Wijs & van Oostveen voegt toe: Het werken met SCOPE gaat goed, zelfs beter dan van tevoren verwacht. Onze medewerkers zijn goed getraind en erg enthousiast, ondanks dat het een grote verandering is voor ze.

----------
Unquote

Meer informatie
SCOPE marketing technology:
Dominique Miriël, 023-5179200 of d.miriel@scope.nl

Wijs & van Oostveen:
John Kruijt, 020-6388226 of J.Kruijt@wijs.nl

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SCOPE actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SCOPE inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

Over Wijs & van Oostveen
Vermogensbeheerder Wijs & van Oostveen zorgt al ruim 20 jaar voor het vermogen van haar cliënten. Zij combineren het vakmanschap van het klassieke vermogensbeheer met innovatieve beleggingsproducten. De dienstverlening is voornamelijk afgestemd op de particuliere belegger. Door de onafhankelijkheid en gespecialiseerde aanpak is Wijs & van Oostveen in staat beleggers vaak een belangrijke meerwaarde te bieden.

----------
© 2008 SCOPE marketing chnology b.v. - Alle rechten voorbehouden