Persbericht

Honeywell's Adaptus® Imaging Technology gekozen voor draagbare HP scanner- en printer

Innovatieve Adaptus voor krachtige gegevensverzameling in draadloos apparaat voor de supply chain

Eindhoven - 7 augustus, 2008 - Honeywell's (NYSE: HON) Adaptus® Imaging Technology 5.0 is geselecteerd als technologie voor de dataverzameling in HP's draadloze sp400 All-in-One (AiO) handscanner.

De HP sp400 AiO integreert draadloze communicatie, tweedimensionale (2D) beeldscanningtechnologie en een inkjet-printer voor gebruik in supply chain-omgevingen waaronder pakhuizen, goederenvervoer en pakketdiensten. De HP sp400 AiO is ontworpen voor veelvuldig handmatig scannen en labelen bij logistieke operaties. Hij kan per uur meer dan 1.250 scans en prints afhandelen.

Met Honeywell's Adaptus Imaging Technology 5.0 is high-performance omnidirectioneel lezen mogelijk van lineaire- en 2D barcodes, postcodes en optical character recognition (OCR) codes. Het biedt ook de mogelijkheid om vooruitstrevende digitale beelden te maken.

"Door de samenwerking met HP kan Honeywell zijn kennis over beeldscanning optimaal integreren in de ontwikkeling van een innovatief productiviteitverhogend apparaat", zegt David Gantt, Vice President OEM bij Honeywell Imaging and Mobility. "Gebruikers van de HP sp40 AiO profiteren van de combinatie van high-performance en intuïtieve bediening bij robuuste scan- en printapplicaties."

"Met de HP sp400 AiO wil HP klanten voorzien van een ongeëvenaard gebruiksgemak en veelzijdige gegevensverzameling", zegt Clay Higgins, director Handheld Printing bij HP. "Honeywell's leiderschap in het toepassen van beeldscanning bij dataverzamelapplicaties in de transport en logistiek maakt het gebruik van de Adaptus Imaging Technology een logische keuze voor ons."