Nieuw contract geeft pLAN8 toegang tot het buitenland


AMSTERDAM, 20080807 -- Menzies Aviation kiest voor de wereldwijde inzet van het advies van pLAN8 en gebruik van de online Planningtool: plan2work Schiphol-Rijk 1 augustus 2008. Na een periode van vijf jaar advies bij Menzies Aviation Schiphol en in-house ontwikkeling spreidt pLAN8 haar vleugels uit naar het buitenland.

Internationale vliegvelden
Na een periode van advies en inventarisatie van de lokale regelgeving en omstandigheden is de applicatie plan2work nu operationeel op de volgende vliegvelden:

Schiphol-Praag-Madrid-Allicante-Mahon-Palma de Mallorca-Malaga-Reus-Fuerteventura-Lanzarote-Ibiza-Malmo Sturup-Oslo Airport- Stockholm Arlanda- Copenhagen-Los Angeles International.

Optimale Planning
Het advies van pLAN8 heeft telkens tot doel de personeelsplanning te optimaliseren. De inventarisatie en optimalisatie van de processen is onderdeel van de aanpak. De aanpak is een zelf ontwikkelde 8 stappen methode. Deze aanpak staat garant voor een steeds consistente aanpak en resultaat.

Tijdsregistratie
In samenwerking met Timelink heeft pLAN8 een nieuwe tijdsregistratie module ontwikkeld. Sinds 2006 werkt pLAN8 samen met Timelink. Samen met Timelink is een module ontwikkeld gebaseerd op Biometrische technologie. Voor de communicatie naar de planning/roosters in plan2work maakt deze module gebruik van internet. Dat betekent: altijd up to date standen zonder ingewikkelde en extra investeringen. De eerste locatie waar deze module in gebruik genomen is : Los Angeles. Per 1 september is deze techniek ook voor de Nederlandse markt beschikbaar.

10.000 mutaties per dag.
Op dit moment is pLAN8 met haar advies en systemen mede verantwoordelijk voor de betrouwbare planning meer dan 10.000 medewerkers. In de systemen plan2work en mijnRooster worden wekelijks meer dan 70.000 mutaties verwerkt en berekend.

--- einde bericht ---

Ingezonden persbericht