Persberichten Rijn&Venen, 11.25 uur

Utrecht, 07-08-2008

Gewond bij aanrijding

NIEUWERSLUIS- Op woensdagmiddag raakte een snorfietser gewond bij een aanrijding.

Omstreeks 12.40 uur reed een 64-jarige vrouw uit Maarssen over het Zandpad. Een 24-jarige automobilist uit Maarssen reed ook op het Zandpad en haalde de vrouw in. Hij kwam echter in aanrijding met haar en de vrouw kwam ten val. De vrouw raakte zwaar gewond aan haar hoofd en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

NIEUWERSLUIS- Op donderdagochtend werd een automobilist uit Breukelen aangehouden omdat hij onder invloed reed.

Omstreeks 05.00 uur werd de 41-jarige man uit Breukelen gecontroleerd op het Zandpad. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 485 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Kat doodgebeten

HARMELEN- Op woensdagavond werd een man aangehouden omdat hij met een mes een hond te lijf wilde gaan.

Omstreeks 21.15 uur kreeg de politie de melding dat er ruzie was op straat aan het Oranjepark. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen op straat groep mensen aan waaronder een 55-jarige man uit Harmelen. Deze man vertelde dat zijn kat was doodgebeten door een hond. De man was erg boos op de hond en zijn 61-jarige baas uit Harmelen. Geprobeerd werd de man tot rust te brengen maar hij bleef boos. Uiteindelijk liep de man naar binnen en kwam naar buiten met twee messen en wilde de hond te lijf gaan. Dit kon echter worden voorkomen en de man werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.