Gemeente Bussum

Tijdelijke afsluitingen vrachtverkeer Hollandse Brug

Tijdelijke afsluitingen vrachtverkeer Hollandse Brug en knooppunt Muiderberg
tot december 2008.

Hollandse Brug

Vrachtverkeer richting Flevoland kan vanaf juli jl. weer over de Hollandse Brug rijden. Daarmee is de brug toegankelijk voor het vrachtverkeer in beide richtingen.

Al dient het vrachtverkeer in beide richtingen rekening te blijven houden met tijdelijke afsluitingen. Dit in verband met de trillingen die het vrachtverkeer kan veroorzaken tijdens het storten van beton voor de andere rijstroken op de Hollandse Brug. Deze werkzaamheden vinden zoveel mogelijk in de weekeinden of in de nachtelijke uren plaats om de overlast voor het vrachtverkeer te beperken.

Ten tijde van het storten van beton op de brug vaart de pont weer. Vrachtverkeer
Knooppunt Muiderberg

In 2007 heeft Rijkswaterstaat het viaduct in knooppunt Muiderberg verbreed. Het aanbrengen van beton is de laatste fase van de werkzaamheden aan het knooppunt Muiderberg. Hiervoor dient knooppunt Muiderberg tijdelijk te worden afgesloten voor het vrachtverkeer richting Almere en Amersfoort. Het vrachtverkeer zal worden omgeleid.

Omleidingsroutes knooppunt Muiderberg

* Vrachtverkeer vanuit Almere richting Amersfoort: via de A1 richting Amsterdam, afrit 3 (Muiden) en de A1 richting Amersfoort.
* Vrachtverkeer vanuit Amsterdam richting Almere: via de A1 richting Amersfoort, afrit 5 (Naarden-West) en de A1 en A6 richting Almere.