Faster Forward verkrijgt voorlopige TIARA-Certificering WONEN

Faster Forward heeft voor haar makelaarsmodule een voorlopige TIARA-Certificering WONEN ontvangen van de NVM. Deze makelaarsmodule wordt zeer binnenkort toegevoegd aan Faster Forward Elements.

Faster Forward Elements is een webgebaseerd systeem, waarin alle financiële producten (hypotheken, leven-, inkomen- en schadeverzekeringen en vermogen en bancair) geregistreerd kunnen worden. Daarbij bevat Elements het meest complete kantoorautomatiseringssysteem met CRM als kloppend hart.

Spoedig kan elk makelaarskantoor haar objecten ook in Elements beheren. Elements koppelt uiteraard direct aan het uitwisselingssysteem Tiara en zorgt ervoor dat alle objecten automatisch op o.a. Funda terechtkomen.

Sinds kort is het ook mogelijk om producten als bankgaranties, taxaties, spaarrekening, pensioen en kredieten in Elements te administreren. Dit alles opgeteld bij het feit dat Elements te koppelen is met diverse hypotheekadviespakketten maakt dat er werkelijk een totaal uniek systeem ontstaat voor zowel de financieel adviseur als de makelaar. Kortom: Faster Forward Elements zorgt ervoor dat de klant weer in zijn element komt en hierdoor weer sneller vooruit kan. Links: http://www.fasterforward.nl