Gemeente Echt-Susteren


Wandelingen burgemeester van start!
wandelingen.JPG

Om de gemeente echt te leren kennen wandelt burgemeester deze en volgende week met inwoners door Echt-Susteren. Wilt u ook graag mee wandelen? Mail dan uw naam en telefoonnummer door naar communicatie@echt-susteren.nl en wij sturen u de gegevens toe. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Routes

Op woensdag 6 augustus wordt het startschot gegeven op het raadhuisplein in Susteren. Van daaruit leidt de route via Baakhoven naar Nieuwstadt, het IJzeren Bos en via de Heide weer terug naar Susteren. Vrijdag 8 augustus loopt de route over 7 km van Lilbosch naar Koningsbosch. Deze route is korter, omdat voor veel mensen de geplande afstand van 20 km te zwaar bleek.

Woensdag 13 augustus vertrekken we van de Nieuwe Markt in Echt per bus naar Roosteren. Van daaruit loopt de route via Vissersweert en Illikhoven naar Dieteren en via Oud-Roosteren weer terug.

De laatste route op 14 augustus vertrekt vanuit Echt door Gebroek naar de Slek via het Kranenbroek naar St Joost en via de Berkelaar terug naar Echt.

Als u niet meeloopt, maar wel benieuwd bent naar de ervaringen van de burgemeester, dan kunt u terecht op onze website. Hij houdt zijn wandelbelevenissen bij op zijn weblog op www.echt-susteren.nl