Leiden Fietser gewond door portier

Een 30 jarige Leidenaar is op donderdag 7 augustus, rond 09.45 uur, gewond geraakt nadat hij in botsing was gekomen met een openstaand portier. De Leidenaar fietste over de Pelikaanstraat in de richting van de Oude Vest. Op de laad- en losplaats stond een 30 jarige vrachtwagenchauffeur uit Leiden. Hij sloeg het portier open waar vervolgens de fietser tegen aan reed. De fietser is met onbekend letsel naar het LUMC gebracht.

Noordwijk Auto tegen boom

De politie heeft op donderdag 7 augustus, rond 09.35 uur, hulp geboden bij een aanrijding op de Provincialeweg N206 ter hoogte van Noordwijk. Een 24 jarige Katwijker verloor de macht over het stuur en reed met zijn auto tegen een boom aan. Waarom hij de macht over het stuur verloor is nog onduidelijk. De Katwijker is met kneuzingen naar het LUMC gebracht. De auto is weggesleept.

Reeuwijk Aanhoudingen voor diefstal uit muntautomaat

Twee mannen uit Gouda van 20 en 28 jaar hebben tegenover de politie toegegeven dat zij zondag 3 augustus rond 17.00 uur een muntautomaat van een wasstraat van een bedrijf aan de Einsteinstraat openbraken en daaruit geld stalen. De eigenaar deed na de ontdekking aangifte bij de politie waarna een onderzoek startte. Dankzij informatie die de politie daaruit kreeg kwam zij bij de verdachten. Zij werden maandag 4 en woensdag 6 augustus aangehouden. Zij gaven toe op het idee te zijn gekomen nadat zij een slokje op hadden. De verdachten zijn met een dagvaarding op zak weer op vrije voeten gesteld. Zij zullen zich op een later tijdstip bij de rechter moeten verantwoorden voor hun daad.

--- einde berichten ---