Gemeente Almelo

Muzikaal slot van zes succesvolle ZomerWijkWeken

7 augustus 2008 - Met een knallend optreden van Almelose hip hop-acts worden de ZomerWijkWeken vrijdagavond afgesloten tijdens het ZomerCafé aan Zee, op het strand naast de Javatoren.

Lekker chillen op het strand bij de Javatoren
Lekker chillen tijdens ZomerWijkWeken op het strand bij de Javatoren

De tiende ZomerWijkWeken waren zes weken gratis activiteiten voor kinderen en jongeren tijdens de vakantieperiode. Bungee Run, Penalty Shot en een Surf Simulator bij de Action Night elke donderdag op De Koornmarkt. Hutten bouwen, barbecuen en echt blijven slapen in Huttenland. En Beach Volley, waterfietsen, kanoën en nog veel meer op het speciaal aangelegde strand bij de Javatoren. Daar werden dit jaar voor het eerst overdag het Tiener Playa en 's avonds het ZomerCafé aan Zee gehouden. Een succesnummer, mede vanwege de combinatie met de Havendagen.

Next Item laat zich horen
Next Item laat zich vrijdag horen

Vanaf zeven uur is de afsluitparty van de ZomerWijkWeken op Tiener Playa met de Almelose hip hop-acts Next Item, Dylan L en Niwa. Wethouder Theo Schouten is ook van de partij. Het eerder aangekondigde eindfeest op De Koornmarkt gaat trouwens niet door. Dus, allemaal naar de Tiener Playa.

Zie ook:

* ZomerWijkWeken

* Next Item