Politie zoekt getuigen van beroving en aanranding met geweld

Heeze, 07-08-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van de beroving en aanranding van een 27-jarige vrouw uit Klundert op woensdagmiddag rond 17.00 uur op het fietspad aan de Sandermannen.

Plaats van beroving en aanranding
Dit is het fietspad, ook wel Bels Lijntje genoemd, in de bossen tussen Geldrop en Heeze. De vrouw kwam vanuit de richting Geldrop en fietste richting Camping 't Heezerbosch in Heeze.

Toedracht
Ter hoogte van de Sandermannen kwam opeens een man uit de bosjes die haar van haar fiets trok, waardoor zij ten val kwam. De man zet de vrouw een mes op haar keel en eist geld. Nadat ze dat heeft gegeven wordt de vrouw onzedelijk betast door de man. Uiteindelijk weet ze zich aan de dader te ontworstelen en vlucht op haar fiets.

Signalement van de dader
Het signalement van de dader: donkere huidskleur, ongeveer 1.60 meter lang en tussen de 20 en 40 jaar oud. Hij heeft een litteken op zijn wenkbrauwen, putjes in zijn gezicht en kortgeschoren haar. Hij droeg een lichte blouse, donkere broek en lichte schoenen.

Contact
De politie is op zoek naar mensen die iets van de beroving gezien of gehoord hebben of het signalement van de dader herkennen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Heeze via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.