Ingezonden persbericht

Middenmeer, 8 augustus 2008

Veilig van A naar B

AB Noord-Holland schaft nieuwe auto's aan voor Poolse medewerkers

Binnenkort rijden er door de hele provincie nieuw auto's van AB rond. Personeelsdienstverlener AB Noord-Holland heeft de auto's voor haar Poolse medewerkers aangeschaft. Zij kunnen zich op deze manier veilig vanuit hun verblijfsadres naar het werk verplaatsen.

Directeur John-Pieter Schipper: "Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Dat doen we onder meer met onze huisvesting, ziektekostenverzekering, veiligheid op de werkvloer en nu ook met het vervoer. De nieuwe Fiat Panda's vervangen de komende tijd de oudere auto's waar we tot nu toe gebruik van maakten. Deze bieden meer veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid; allemaal zaken waar we veel waarde aan hechten. In onze dienstverlening, maar ook in onze inkoop."

Naast de Panda's verplaatsen de buitenlandse medewerkers van AB Noord-Holland zich ook nog op andere manieren. Medewerkers die op korte afstand van hun werk wonen fietsen op een AB-fiets naar hun werk. Voor de werknemers die verder weg wonen maakt AB naast de Panda's ook nog gebruik van grotere personenbussen.

AB Noord-Holland is dé personeelsvoorziener in Noord-Holland op het gebied van onder meer agrarisch personeel. Daarnaast is AB ook actief in omringende sectoren, zoals bij bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw, metaalsector, groenvoorziening en transportsector. Met zo'n 350 vaste medewerkers in dienst en vele tijdelijke Nederlandse en buitenlandse krachten is AB Noord-Holland één van de grotere werkgevers in de provincie met vestigingen in Middenmeer, Hoogkarspel, Obdam, Purmerend, Texel en op Agriport A7. Zie ook www.abnoordholland.nl.