Kannai opent nieuwe vestiging met Miss World Netherlands 2008


Nieuwegein, 20080807 -- Kannai zal op 8 Augustus 2008 een nieuwe vestiging open in het World Fashion Center van Amsterdam met als eregast Miss World Netherlands 2008. Kannai is een groothandelsbedrijf in sieraden met haar hoofdkantoor gevestigd in Nieuwegein. Met meerdere vestigingen in zowel Duitsland, België als Nederland probeert Kannai nu ook de internationale markt te veroveren met zijn elegante en luxueuze sieraden door een nieuwe vestiging te openen in het World Fashion Center.

Sieraden en mode-accessoires zijn onmisbaar tegenwoordig in onze maatschappij. Of je casually gaat winkelen of dat er een chique gala is, bij elke gelegenheid worden sieraden gedragen. De sieraden- en horloges vormen een belangrijk onderdeel van de mode industrie.
Als filosofie houdt Kannai aan dat elk persoon in de maatschappij verschilt naar keuze en smaak. Daarom heeft Kannai niet een bepaald doelgroep voor zijn producten en biedt zij producten aan voor alle gelegenheden. De collectie is zeer uitgebreid met meer dan 2000 verschillende ontwerpen bestaande uit onder andere: armbanden, broches, kettingen, riemen, oorbellen, ringen, horloges, kleding, sjaals, mutsen en handschoenen. Onder het aanbod van producten bevinden zich o.a. de merken KN, Cuezz en Fiell. Het doel is om betaalbare producten aan te bieden voor jong en oud en voor elk gelegenheid.

Tijdens de opening in het World Fashion Center kan er een kijkje genomen worden in de showroom van met boordevol verscheidene typen sieraden. `Voor ieder wat wils' is het motto van Kannai en daarom is de media van harte welkom om kennis te komen maken met de sieraden en Miss World Netherlands herself.

De Grand Opening zal plaatsvinden op 8 augustus in het World Fashion Center Amsterdam, Showroom 3.01.31.

website: www.kannai.nl