Syntens


---

Brabantse Food-ondernemers theatraal mee op reis

Festival Boulevard 's-Hertogenbosch

"Turkse broccoli wordt verpakt in China, om vervolgens op ons Nederlandse bord terecht te komen. Voedsel heeft niet langer vaste grond onder zijn voeten. Het wordt bewerkt, verpakt en reist meer dan wijzelf. Ons voedsel lijkt steeds menselijker te worden (..)"

Aldus de prikkelende inleiding op de locatievoorstelling 'Cruise' die op 8 augustus haar Nederlandse première beleeft op Theaterfestival Boulevard in 's Hertogenbosch. Adviseur Titia Fluks legde direct een connectie met Kenniscluster Foodsteps dat dit jaar haar 5-jarig jubileum viert. Foodsteps bestaat uit ruim twintig food-ondernemers uit Midden- en WestBrabant die regelmatig bij elkaar komen om door middel van -onderling- bedrijfsbezoek en intervisie zichzelf en hun bedrijf verder te ontwikkelen. Ook zijn er meerdere succesvolle businessinitiatieven uit voortgekomen.

Titia nodigde de Foodsteps-leden uit voor deze bijzondere voorstelling en legde contact met het Theaterfestival. Deze reageerde -net als de ondernemers- enthousiast op dit transsectorale innovatietreffen en stelde een Meet & Greet
met het uitvoerend theatergezelschap Norfolk voor, na afloop van de voorstelling op 8 augustus.