Travel Unie International Nederland N.V.

NIEUW BIJ HOLLAND INTERNATIONAL: PANAMA, NICARAGUA EN SURINAME

Nieuw in het programma van Holland International zijn Panama en Nicaragua. De bestemmingen zijn samen met Costa Rica in een brochure opgenomen en zijn prima met elkaar te combineren. En andere nieuwe bestemming is Suriname, waarvoor Holland International als enige reguliere touroperator vanaf nu een aparte gids heeft.

Panama
In Panama is er de keuze uit twee busrondreizen en twee autorondreizen, een stadsarrangement Panama Stad en diverse individuele arrangementen met onder meer een bezoek aan indianen en een tocht door de jungle. Panama heeft prima stranden, dus uiteraard ontbreken ook enkele strandhotels niet.

Nicaragua
In Nicaragua biedt Holland International twee busrondreizen en twee autorondreizen aan, waarvan de autorondreizen eventueel ook uit te voeren zijn met een privé-chauffeur. In de gids staan verder hotels in de hoofdstad Granada en diverse individuele arrangementen.

Suriname
Suriname is bij uitstek een bestemming voor mensen die van natuur houden, een avontuurlijke instelling hebben en op zoek zijn naar nostalgie en cultuur. Holland International biedt hier een gevarieerd programma. Er zijn vier rondreizen met een Nederlandssprekende reisleider en achttien minirondreizen variërend in duur van twee tot zes dagen door Suriname, Frans Guyana en Guyana. Er zijn diverse excursiemogelijkheden vanaf Paramaribo. Verder zijn combinatiereizen met Aruba en Curaçao mogelijk.