Magic Software presenteert sterke kwartaalcijfers


Met een record omzet van $16 Miljoen en een netto inkomen van $1.7 Miljoen in Q2 van 2008

HOUTEN, 20080808 -- Recente veranderingen leiden tot record resultaten. Het bedrijf maakt gebruik van nieuwe technologieën om opnieuw te domineren.

Opmerkingen van het management
Ten aanzien van de resultaten zei, Guy Bernstein, voorzitter van de raad van bestuur van Magic Software Enterprises, "Het tweede kwartaal was op financieel niveau record brekend en bevatte een belangrijk strategisch momentum voor ons bedrijf. Onze prestaties zijn het resultaat van de verandering die we in de afgelopen maanden binnen het bedrijf hebben doorgevoerd. Daarnaast zijn we voor het eerst sinds een aantal jaar weer in staat een zeer concurrerende technologie op de markt te brengen. Ik geloof dat we mogelijkheden hebben om onze status als dominante speler op de applicatie platform en integratie markten terug te krijgen.


uniPaaS lancering en erkenning door experts
In mei, introduceerde het bedrijf uniPaaS, de volgende generatie in haar eDeveloper reeks. uniPaaS bevat de breedste keuze aan implementatiemogelijkheden- on-premises/on-demand; software/SaaS; full client/web; global/local of elke andere vorm. Het is ook volledig compatibel met eDeveloper V10.

Na de introductie, werd het bedrijf door twee leidende en onafhankelijke IT sector analisten uitgenodigd om een briefing te geven over uniPaaS, en haar potentieel voor baanbrekende veranderingen in het ontwikkel- en implementatieproces van web applicaties. Daarbij heeft Gartner Inc., Magic Software als één van de twee SEAP-only (SaaS-Enabled Application Platform) leveranciers opgenomen in haar rapport over de impact van SaaS op applicatieservers en platformen.


Recente hoogtepunten van partners en eindgebruikers;
Salesforce.com: Magic heeft in mei op het Dreamforce EMEA evenement in Londen aangekondigd een partnerschap te zijn aangegaan met Salesforce.com. Op dit evenement werden tevens contacten gelegd met belangrijke partners in het Salesforce.com kanaal waaronder Blat-Lapidot die sindsdien in drie van haar projecten iBOLT heeft geïmplementeerd.
SAP: beloonde Magic Software in 2008 met de prijs "SAP Business One Global Solution Partner Award for Leadership in Innovation".
New Era Solutions: heeft haar Magic licentie geupgrade en werd ook een value-added reseller.
The Magic User Community: in drie recente congressen (in Japan, de VS en Engeland), erkende de Magic gebruikersgroep zeer tevreden te zijn met uniPaaS.
VKF Renzel Group, een Duitse retailer, gebruikte Magic Software om een custom-built ERP systeem te bouwen.


Voor het volledige persbericht (Engelstalig): www.magicsoftware.com/1262-13606-en/Magic.aspx
- de financiële tabellen (Engelstalig) staan in PDF formaat op: www.magicsoftware.com/sip_storage/files/3/1633.pdf