Ingezonden persbericht


22 juli 2008

Persbericht

Bert de Haan geeft
weeklang bijbelstudies

Tijdens de zomervakantie van 10 tot en met 15 augustus geeft Bert de Haan bijna dagelijks een bijbelstudie op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn zowel voor gasten van het vakantiepark zelf als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Het thema waar Bert de Haan over spreekt is 'Vanaf de dagen van Johannes de Doper breekt het Koninkrijk van God baan en geweldenaars grijpen ernaar'. Met 'geweldenaars' bedoelt De Haan in dit verband vastberaden mensen die met hun hele hart voor God gaan. Jozua is zo'n voorbeeld. Hij laat zich door niets en niemand stoppen om Gods Koninkrijk te doen baanbreken, niet door reuzen of geestelijke bolwerken. Jozua laat zich daarbij drijven door de Heilige Geest. Bert wil hem tot voorbeeld stellen voor mensen van vandaag.

Op zondag 10 augustus om 19.00 uur verzorgt Bert de Haan zijn eerste preek. Tijdens deze gezinsdienst zullen honderden mensen aanwezig zijn. Gert Visscher leidt deze avond de lofprijzing en aanbidding en Celeste Nova met haar band uit Guatemala sluit de avond af met een aantal swingende salsanummers. Deze dienst wordt tevens live uitgezonden op de internetsite www.betteld.nl. Iedereen is bij de dienst van harte uitgenodigd.

De bijbelstudies van Bert de Haan voor jongeren van 13 -- 25 jaar vinden plaats op maandag 11 augustus, woensdag 13 augustus en vrijdag 15 augustus om 10.00 uur. Voor volwassenen geeft De Haan bijbelstudies op dinsdag 12 augustus en donderdag 14 augustus om 10.15 uur. Na deze laatste studies is er voor ¤ 0,50 koffie.

Meer informatie over Bert de Haan en de gezinsdienst kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen zij ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht