Dansende apen op het strand


18th benefit party to support the Orangutan - Double Edition

BLOEMENDAAL, 20080717 -- Op zondag 10 Augustus 2008 organiseert stichting Monkey Business voor de vierde keer SAVE ME @ THE BEACH, op het strand van Bloemendaal. Het wordt dit keer een "Double Edition" party die bij de strandtenten Woodstock en Rapa Nui zal plaatsvinden. Dat betekent dubbel feest voor de apen maar ook voor jou, want met één ticket heb je toegang tot beide feesten! Kom ook de aap uit hangen en feest mee voor een goed doel!

De line-up is rijkelijk gevuld met apenvrienden die wederom belangeloos komen draaien om er een mooi feest van te maken. DJ's Roog, Brian S, Marnix, Terry Toner, Victor Coral, Jeroenski, Tino, Angelo, Greg van Bueren & Timothy Watt (Deepheat), Sven & Tettero, Deepmac, Erik Euwe, Familia en When Harry Met Sally staan achter de draaitafels, maar ook live artiesten zoals Meester Moeilijk & Sjonnie Disco en Beat Classics zullen met hun optreden voor een spektakel zorgen.
Naast fijne beats, hopen we ook op een goede branding zodat men surfend de golven kan trotseren onder toeziend oog van een surfinstructeur. Wil je liever iets meer snelheid? Vlieg dan over het water in een speedboot van de Reddingsbrigade!
Daarnaast kan je je helemaal uitleven op een van de trampolines, of juist heerlijk tot rust komen in de wellness corner.
Maar er is nog meer...

Nationaal Kampioenschap `Bananen eten'
In samenwerking met Oké fruit organiseert Monkey Business een wel heel bijzonder NK. Namelijk het NK bananen eten. Na een aantal voorrondes vindt op zondag 10 augustus 2008 bij strandtent Rapa Nui de grand finale plaats. Dus meld jezelf of je beste vriend aan voor dit bananen spektakel en vergeet je aanmoedigende spandoeken niet mee te nemen! Aanmelden gebeurt op de dag zelf bij de Oké fruit stand. Zowel op Rapa Nui als Woodstock worden voorrondes gehouden, deze zullen rond vijf uur beginnen.

Stichting Monkey Business- do good & feel good
Op een `feel-good manier' maakt Monkey Business jongeren bewust van de ernstige situatie van de bedreigde Orang Oetan en het verdwijnen van het tropische regenwoud. Er leven nog maar circa 5.000 Orang Oetans op Sumatra en de tropische regenwouden worden massaal gekapt. Weldoen hoeft niet saai te zijn want Monkey Business bewijst al 5 jaar dat do good & feel good juist heel erg goed samen gaan. Met de benefiet feesten wordt geld ingezameld om financiële ondersteuning te bieden aan het Sumatran Orangutan Conservation Programme en Centre for Orangutan Protection in Indonesië.
Bekijk www.saveme.nl voor meer informatie over dit feest en de stichting zelf.


Naam: SAVE ME @ THE BEACH
Datum: 10 augustus 2008
Locatie: Woodstock69 & Rapa Nui
Plaats: Bloemendaal aan zee
Tijd: 13.00-23.00
Live: Beat Classics, Meester Moeilijk & Sjonnie Disco
DJ line up: Roog, La Familia, Brian S, Terry Toner, Greg van Bueren & Timothy Watt (Deepheat), Marnix, Tino, Deepmac, Sven en Tettero, Erik Euwe, Jeroenski, When Harry Met Sally, Victor Coral, Angelo
Host: 2 (1 Rapa en 1 woodstock)
Extra's: surfen, beach clinics, speedboat-rides, capoeiera, trampolines, vuurdansers, wellness-corner, NK bananen eten
Muziek genre: Groovy House, Funky Dance, Electro
Ticketprijs: ¤ 15,- (combi-ticket)
Kaartverkoop: Woodstock, Rapa Nui, Soho Kappers, Primera vestigingen
Online @ www.saveme.nl





Ingezonden persbericht