Presentatie 24 Finalisten van "Het Gezicht van 2008"


tijdens Textilia Beachvolleyball Toernooi in Zandvoort

ZANDVOORT, 20080807 -- Op zondag 10 augustus 2008 om 16.00 uur worden de 24 modellen officieel gepresenteerd op het Textilia Beachvolleybal Toernooi in Zandvoort. Het gaat om 6 Young Models onder de 16 jaar en 12 vrouwen en 6 mannen van 16 jaar en ouder. Het toernooi is één van de projecten in de strijd om de titel op de weg naar de finale op zondag 7 september 2008 in Brothers in Bunnik.

Zowel zaterdag 9 augustus als zondag 10 augustus doen de finalisten ook mee aan het Textilia Beachvolleyball Toernooi met twee teams. De modellen worden beide dagen sportief aangekleed door het populaire Nederlandse kleding- en sieradenmerk Buddha to Buddha. Textilia is het vakblad voor de modebranche en is naamgevend sponsor van het toernooi voor merken en retailers uit de modebranche, Fashion on the beach is het thema. Het toernooi vindt plaats in Beachclub The Spot in Zandvoort (www.gotothespot.com).

De modellenverkiezing georganiseerd door Dutch Fashion Models nadert zijn hoogtepunt. Door middel van een stemprocedure via internet, een aantal projecten en uiteindelijk de catwalk shows tijdens de finale worden de modellen door een deskundige jury beoordeeld en worden de winnaars van de 3 categorieën bekend op zondag 7 september 2008.

De modellen staan ook op de website www.hetgezichtvan2008.nl, via deze site kan vanaf 15 augustus 2008 tot vrijdag 5 september 2008 ook weer op de finalisten gestemd worden. Naast uiterlijk, uitstraling en karakter is uiteraard de populariteit van de deelnemers een medebepalende factor in het eind oordeel.