Maxis King Cruise Muiden


`Kroymans Breukelen Corvette Editie'

MUIDEN, 20080808 -- Zondag 10 augustus is er weer een spectaculaire editie van de Maxis King Cruise op het Maxis terrein in Muiden. De toegang is gratis.

In samenwerking met de Heartbeat Corvette Club staat deze editie van de King Cruise in het teken van Corvette. Naast de ruim 600 Amerikaanse voertuigen die normaal de Maxis King Cruise bezoeken zullen op een speciaal afgezet stuk van de Maxis parkeerplaats ruim 100 Corvettes te bewonderen zijn. Kroymans Breukelen is de hoofdsponsor van de Corvette editie en zal aanwezig zijn met een bijzondere collectie Corvettes waaronder; Corvette C6, Corvette Z06, Corvette C6 Indy Pace Car 2008 en Corvette 427 Limited Edition Z06 2008.

Tevens is er nog een speciale gast, Pulling Team Cloudnine zal aanwezig zijn met hun indrukwekkende machine `Cloudnine'.

Speciaal optreden door Carlos Vamos en Lindsay Buckland en live Custom Paint demonstraties van Custom Paint Amsterdam.
De Maxis King Cruise is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat m.i.v. 2005 maandelijks terugkeert van april tot september, elke tweede zondag van de maand. Gemiddeld staan er rond de 650 amerikaanse voertuigen op de meeting, met uitschieters van boven de 800 voertuigen op een zonnige dag.
Ook dit keer is er weer de `Best car of the month contest', gesponsored door Meguiar's. Eenieder die mee wil dingen naar de `Best car of the Month Contest' ontvangt bij aankomst een formulier waarmee hij/zij aan kan geven mee te willen doen aan de verkiezing. De winnaar van de dag ontvangt van Meguiars een beker. Speciaal voor de Corvette editie heeft Meguiar's ook een prijs voor Best Corvette of the Month.
Er is een Amerikaanse markt met producten voor jong en oud, en is ruimte voor een echte onvervalste Amerikaanse swapmeet.
Voor de bezoekers is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid, er is voldoende catering op het terrein, gratis toiletvoorzieningen en voor de kinderen is er een springkussen.
Voor meer informatie en/ of de routebeschrijving zie onze website: www.kingcruise.nl





Ingezonden persbericht