AutoRai

PorscheMotion in teken van design, lifestyle en snelheid

(8/1/2008)
Het TT Circuit Assen is zondag 10 augustus het passende decor voor PorscheMotion 2008. Mensen met een passie voor Porsche kunnen in Assen hun hart ophalen bij de tweede editie van dit evenement. PorscheMotion 2008 staat in het teken van design, lifestyle en snelheid. Te zien zijn onder meer de nieuwste Porsche-modellen en klassiekers uit de rijke Porsche-historie.

PorscheMotion 2008 wordt georganiseerd door 402-events en dankzij de participatie van Pon Porsche Import en de officiële Porsche dealers wordt PorscheMotion 2008 nog spectaculairder en completer dan vorig jaar. Pon Porsche Import richt een Porsche Plaza in met het actuele modellengamma, de Cayman for Kids (een liefdadigheidsproject in het kader van Porsche 60 jaar), een shop en de RS Spyder van het Van Merksteijn Team. Medio juni won Jos Verstappen samen met Peter van Merksteijn en Jeroen Bleekemolen met deze Porsche RS Spyder de LMP2-klasse tijdens de 24 Uur van Le Mans.

Porsche Paddock
Liefhebbers, verzamelaars en restaurateurs vinden in de Porsche Paddock onderdelen en accessoires voor hun passie. In deze paddock zijn unieke modellen uit Stuttgart en de Porsche Design Driver's Selection prominent aanwezig. Ook geven de zes officiële Porsche-clubs acte de présence. Op het circuit en de speciale Car Catwalk komen bijzondere Porsches voorbij, waaronder de tiencilinder Carrera GT. Op deze catwalk zijn verder modeshows, presentaties en interviews met coureurs en bezoekers te zien. Bovendien is er een kartbaan aanwezig voor coureurs in spé.

Zelf circuitrijden
PorscheMotion 2008 biedt ook een buitenkans aan Porsche-rijders die graag eens op een circuit willen rijden in hun eigen Porsche. Er zijn drie klassen: Fun, Sportief, Klassiek. Op de speciale website www.porschemotion.nl kunnen geïnteresseerden zich hiervoor inschrijven. De website geeft tevens alle informatie en het laatste nieuws over PorscheMotion. Het ultieme Porsche-evenement is zondag 10 augustus voor bezoekers geopend van 10:00 tot 17:00 uur.