Persberichten

07/08/2008
The COOLPIX P6000 - legt de lat hoger

Amsterdam | The Netherlands

nieuwe Nikon Coolpix P6000

Nikon Europe kondigt met trots de introductie van het nieuwe topmodel in de COOLPIX Performance-serie aan: de COOLPIX P6000, Nikon's eerste camera met ingebouwde GPS. Superieure beeldkwaliteit wordt gegarandeerd door de 13,5 megapixel sensor,
NIKKOR-groothoekzoomobjectief met 4x zoom en twee elementen van ED-glas, en Nikon's beeldverwerkingssysteem EXPEED. Dankzij de ingebouwde GPS, RAW-ondersteuning en een ingebouwde Ethernet-aansluiting waarmee beelden eenvoudig gedeeld kunnen worden via de Nikon foto-website `my Picturetown,'(www.mypicturetown.com) is de COOLPIX P6000 één van de meest geavanceerde compactcamera's op de markt. Dankzij het aantrekkelijke, intelligente ontwerp met een comfortabel in de hand liggende grip die vergelijkbaar is met die van een spiegelreflexcamera, een gebruiksvriendelijke knopindeling en een 2,7-inch TFT-scherm met hoge resolutie, is de camera eenvoudig in gebruik en kan de gebruiker zich volledig concentreren op het fotograferen.

07/08/2008
Nikon introduceert vier stijlvolle compactcamera's met voor elk wat wils

Een COOLPIX voor elke smaak

Nikon Europe kondigt de introductie van vier nieuwe compactcamera's aan: de COOLPIX S610, de S610C, de S710 en de S560. De nieuwe camera's voorzien in verschillende smaken en wensen. Zowel de S610 als de S610C zijn met de kortste opstarttijd in hun klasse* zeer snel, beide modellen hebben een 10 megapixel sensor en een groothoekobjectief met 4x zoom. Met de draadloos LAN-functionaliteit kunnen met de S610C beelden eenvoudig naar het internet worden geüpload. De COOLPIX S710 beschikt maar liefst over een 14,5 megapixel sensor en een groot aantal handige functies, zoals opname met 12 beelden per seconde. Met een gevoeligheidsbereik tot ISO 12800 produceert deze camera scherpe en gedetailleerde beelden in zelfs de meest veeleisende omstandigheden. De S560 is de kleinste camera in zijn klasse en vormt door zijn superieure draagbaarheid, een objectief met 5x zoom en geavanceerde functies, zoals de stand Glimlach, de perfecte keuze voor gezinnen. Alle nieuwe modellen beschikken over Nikon's eigen EXPEED-beeldverwerkingssysteem en een hoogwaardig NIKKOR-objectief. De vier camera's hebben elk een duurzame metalen body met slanke lijnen, zodat ze er opvallend kwalitatief uitzien.

07/08/2008
De nieuwe COOLPIX S60: stijl en kwaliteit in perfecte harmonie Amsterdam | The Netherlands

De nieuwe COOLPIX S60

Nikon Europe kondigt trots de introductie aan van de COOLPIX S60, een geavanceerde en stijlvolle digitale compactcamera met een grote 3,5-inch LCD-breedbeeldmonitor met een uniek aanraakscherm. De resolutie van 10 megapixels biedt heldere beelden van hoge kwaliteit met een NIKKOR-objectief met 5x zoom voor dynamische teleopnamen. Kwaliteitsopnamen zijn gegarandeerd dankzij vibratiereductie en een hoge ISO-gevoeligheid. De COOLPIX S60 biedt geavanceerde functies, zoals Automatische onderwerpselectie, verbeterde gezichtsherkenning, glimlachtimer met detectie van knipperende ogen, intervalfilms, ingebouwde retouchering en HDMi-uitgang.